L'Olivia Pratt-Korbel és una nena de només nou anys que el passat mes d'agost va ser cruelment assassinada a casa seva a Dovecot, Liverpool (Regne Unit). La policia cerca dia i nit el sospitós, de qui només tenen unes imatges borroses gravades just instants després de l'atroç crim. La família de la petita assassinada ja està desesperada per trobar el culpable d'haver posat fi a la vida de la seva filla petita, i ha ofert una recompensa de 200.000 lliures esterlines, uns 229.580 euros, per a qui trobi l'assassí de la nena. Es tracta, segons els mitjans britànics, de la recompensa més gran mai oferida en la història dels Crimestoppers britànics, la comunitat que ajuda les persones a proporcionar informació de forma anònima sobre actes delictius. 

L'Olivia va ser assassinada a trets quan era a casa seva per un conflicte entre bandes

Els fets es remunten a dos mesos enrere, concretament al passat 22 d'agost, el dia en què la vida de la família Pratt-Korbel va canviar per sempre. Era pràcticament de nit i la petita Olivia estava a casa amb la seva mare, Cheryl Korber; ambdues van començar a sentir cops i sorolls estranys provinents de l'exterior de l'immoble, de manera que la mare, amb la petita darrera, va obrir la porta per comprovar què passava. En aquell instant, un home de 35 anys a qui s'ha identificat amb el nom de Joseph Nee va irrompre corrent dins la casa. Darrere seu va entrar un altre individu, amb la cara oculta per un passamuntanyes, i a qui encara no s'ha pogut identificar, que va atacar a Nee obrint foc contra ell.

El misteriós home va disparar dos trets que no van impactar en el seu objectiu, sinó en les dues inquilines de la casa: la primera bala va impactar contra el canell de la Cheryl, travessant-lo completament. La trajectòria de la bala va arribar fins a la petita Olivia, que seguia darrere la seva mare, i qui va rebre el fatal tret a l'altura del pit. La nena va morir pràcticament a l'instant, davant la mirada horroritzada de la seva mare, que veia com els assassins escapaven. Per ara, la principal hipòtesi de la policia britànica és que el tiroteig va tenir lloc en el marc d'un conflicte entre bandes criminals rivals que es dediquen, presumptament, al narcotràfic, segons The Sun.

Dos mesos i cap pista del misteriós assassí de la petita Olivia, de 9 anys

L'autor material de l'infortunat assassinat de la nena va fugir just després de disparar en un cotxe de la marca Audi de color negre, amb l'ajuda de dos còmplices. Des d'aleshores, tot i que la policia ha identificat i detingut persones en relació amb el cruel assassinat de l'Olivia, cap d'elles ha resultat ser el veritable culpable. Per aquest motiu, havent transcorregut dos mesos des de l'horrible crim en els quals cap dels fils de la investigació han resultat fructuosos, la família de la petita, desesperada per trobar el culpable i fer justícia, ha ofert a la comunitat dels Crimestoppers britànics una recompensa de 200.000 lliures per a la persona que proporcioni informació, o la identitat, de l'assassí de la nena.