Batalla campal al mig del carrer i a plena llum del dia a la Bisbal de l'Empordà (Baix Empordà). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el motiu de la brutal baralla ha estat una disputa entre bandes per una revenja relacionada amb el tràfic de drogues. Els membres de totes dues bandes s'han denunciat entre ells i, de moment, encara no s'ha fet cap detenció.

Els fets van passar el dissabte de la setmana passada a la zona de Torre Bisbal. Tot va començar quan dos grups de persones van enfrontar-se entre ells per un problema relacionat amb el tràfic de drogues. S'acusaven els uns als altres de deure's diners i, segons confirmen fonts policials al diari, aquest ha estat el motiu de l'agressió a cops de matxet.

Quatre persones ferides i cap detingut: denuncies creuades

En total, hi ha quatre persones ferides, totes elles amb un pronòstic lleu. Afortunadament, totes elles han rebut l'alta i ja estan 100% recuperades. Els membres de totes dues bandes s'han denunciat mútuament per un delicte de lesions i, de moment, no hi ha cap persona detinguda i es desconeix si es faran arrestos.

Tots els agressors estan plenament identificats

Els presumptes agressors, que en son vuit, estan plenament identificats i hi ha una investigació oberta per saber més detalls d'aquest succés, que ha causat gran indignació a la capital del Baix Empordà. Els veïns de la zona estan preocupats, ja que han passat molts successos de caos i inseguretat en poques setmanes i demanen que augmenti la vigilància als municipis de l'Alt i Baix Empordà.

Detenen un noi de 26 anys a Masarac per matar el seu company de pis

Malauradament, en les darreres setmanes, els episodis violents a l'Empordà han augmentat. La setmana passada van detenir un noi de 26 anys a Masarac (Alt Empordà) per assassinar el seu company de pis. Van començar a discutir perquè el presumpte autor dels fets pensava que li havia robat una bossa. Per aquest mateix motiu, va agafar un ganivet que tenia amagat a l'habitació i li va clavar al coll: la víctima va morir dessagnada. 

Crimen Masarac / Google Maps
Els Mossos d'Esquadra investiguen un assassinat a Masarac (Alt Empordà): hi ha un noi de 26 anys detingut per matar el seu company de pis / Google Maps

Assassinat a cops de matxet a Verges: un detingut per matar un cambrer

Fa poc més de dues setmanes, també hi va haver una agressió mortal a cops de matxet a Verges (Baix Empordà). La víctima es deia Emili, tenia 44 anys i va morir després que l'agressor li clavés l'arma al coll. Segons la investigació dels Mossos d'Esquadra, el motiu del crim va ser que el presumpte assassí estava enfadat, ja que l'havien fet fora del bar on treballava la víctima per assetjar i molestar les treballadores i clientes del local.