La Mercedes García és una dona que, dues dècades enrere, va estar sortint amb Luis Lorenzo, el famós actor investigat per assassinar la seva tieta política. La seva exparella va començar a veure que Luis Lorenzo tenia una actitud estranya i va contractar un detectiu, que va descobrir que l'estava enganyant amb l'Arantxa Palomino i que, per si no fos poc, li havia estafat ni més ni menys que 400.000 euros.

García ha explicat amb tota mena de detalls a Equipo de Investigación com va descobrir el gran engany de l'actor de La que se avecina. Segons diu ella mateixa, van començar a sortir i el va convertir en el director general de la seva empresa: s'encarregava de totes les gestions financeres. Luis Lorenzo cobrava ni més ni menys que 180.000 euros anuals per aquesta feina.

Luis Lorenzo va estafar la seva exparella per quedar-se amb els diners de l'empresa

La Mercedes confiava cegament en ell i li pagava tots els luxes que ell volia. Li va pagar una nit a l'hotel més car del món, a Abu Dabi. Per si no fos poc, també li va comprar un cotxe d'alta gamma mentre estaven de viatge d'empresa a Miami. El presumpte assassí, en comptes d'agrair tot el que feia per ell, va decidir estafar-la amb els diners de l'empresa.

Luis Lorenzo va estafar 400.000 euros

"Vaig començar a veure indicis estranys i vaig contractar un detectiu, que em va enviar unes fotos molt compromeses on sortia amb l'Arantxa Palomino, la seva actual esposa", diu la Mercedes a Equipo de Investigación. A partir de llavors, va descobrir tots els diners que s'havia embutxacat de manera il·legal inflant els contractes i retirant diners sense avisar-la: ni més ni menys que 400.000 euros, un deute que ell mateix va reconèixer legalment.

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino, investigats per l'assassinat de la seva tieta política

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino estan sent investigats per l'assassinat de la seva tieta política. Segons la investigació de la Guàrdia Civil, la van maltractar i matar per quedar-se amb els diners de l'herència. Hi ha una gran quantitat d'indicis incriminatoris i proves, el més rellevant és que han trobat grans quantitats de verí amb el qual, presumptament, la van assassinar.