Els Bombers de la Generalitat han trobat el cadàver d'un boletaire desaparegut a Riu de Cerdanya (Baixa Cerdanya). Segons informen fonts dels serveis d'emergències a ElCaso.cat, la víctima és un home d'uns 60 anys que ha desaparegut en estranyes circumstàncies mentre estava amb un grup de quatre persones buscant bolets. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes de la seva mort que, de moment, son desconegudes.

Els fets han passat aquest dilluns al migdia a Riu de Cerdanya. Segons ha pogut saber aquest diari, l'home formava part d'un grup de quatre persones que havien quedat per esmorzar i anar a buscar bolets. En un moment donat, per causes que encara s'estan investigant, la víctima s'ha desorientat a la zona de Grau de l'Ós.

Dispositiu conjunt dels Bombers i dels Mossos

Els seus acompanyants l'han buscat, però quan veien que anava passant l'estona i que no el trobaven, s'han començat a preocupar. Han trucat a Emergències 112 i s'han activat nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i una altra aèria que, juntament, amb els Mossos d'Esquadra, l'han estat buscant per la zona on se li ha perdut el rastre.

Troben el cadàver del boletaire desaparegut a Riu de Cerdanya

Al cap de poca estona, malauradament, s'ha complert la pitjor hipòtesi: han trobat el seu cadàver. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat a ElCaso.cat, el seu cos estava estirat i fred, sense indicis aparents de criminalitat. No obstant això, de moment, encara no se sap quina ha estat la causa de la seva mort i el cas ha quedat en mans de la Policia catalana, que està esperant els resultats de l'autòpsia per saber més detalls.

"Localitzem el cos sense vida d'un boletaire que s'havia desorientat"

"Localitzem el cos sense vida d'un boletaire que s'havia desorientat al Grau de l'Ós a Riu de Cerdanya (avís 13.16 h). Hem activat nou dotacions terrestres i una dotació aèria (MAER). En la recerca, hem treballat conjuntament amb els Mossos d'Esquadra i amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)", expliquen els Bombers de la Generalitat en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.