Arantxa Palomino i Luis Lorenzo estan sent investigats per l'assassinat de María Isabel Suárez. Han sortit a la llum més detalls de la investigació, que podrien ser proves clau per demostrar que ells estan darrere la mort violenta d'aquesta dona de 85 anys. L'última d'aquestes proves és la trama que, presumptament, Arantxa Palomino va dur a terme per enganyar el banc i quedar-se amb els diners de l'àvia, un pla que, afortunadament, no va funcionar, ja que els treballadors de la sucursal van veure que hi havia dades que no quadraven.

Segons la investigació de la Guàrdia Civil, un mes abans del crim d'Isabel Suárez, es va presentar al banc de Grado (Astúries) on la víctima tenia tots els seus diners. Arantxa Palomino va donar el seu número de telèfon en nom de la víctima i es va inventar que ho feia perquè l'àvia tenia problemes d'audició. Tal com va declarar la treballadora del banc, Luis Lorenzo i Arantxa Palomino es van presentar a la sucursal dient que tenien molta pressa i que ell era advocat. 

La mentida de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino

Va ser llavors quan la van començar a pressionar perquè li donessin accés al compte bancari de la víctima sense autorització d'un notari. La dona li va demanar el DNI i l'Arantxa va explicar que l'havia perdut i li va ensenyar una còpia de la denúncia. Com que la treballadora es negava a donar-li accés al compte corrent de la víctima, l'Arantxa la va començar a amenaçar dient que la denunciaria a la Policia Nacional, avança Okdiario.

Luis Lorenzo es va inventar que era advocat per accedir al compte corrent de la víctima

Al cap de poques hores, va renovar el DNI i van tornar al banc. La treballadora els va dir que només tenien accés al compte corrent, però no al seu patrimoni a termini fix ni a les targetes bancàries. Va ser llavors quan va tornar a amenaçar dient que posaria un full de reclamació. L'endemà, van tornar una altra vegada amb Luis Lorenzo, que va tornar a fingir que era advocat. La dona li va dir que volia parlar per telèfon amb la titular, la María Isabel i va ser llavors quan es van tornar a inventar una altra mentida: va dir que la dona no podia parlar perquè tenia problemes d'audició, uns fets que mai han estat demostrats.

La Guàrdia Civil pensa que la van matar per quedar-se amb els diners de l'herència

A part del testimoni clau de la treballadora del banc, hi ha una infinitat de proves que podrien demostrar la presumpta autoria d'aquesta parella d'actors. Ells continuen defensant la seva innocència, però les seves coartades estan plenes de mentides i contradiccions. A més, han trobat el verí amb el qual, presumptament, van matar l'àvia a casa seva. A ulls de la Guàrdia Civil, la van assassinar per quedar-se amb els diners de la seva herència.