Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge a la nit un home després d’haver agredit, a cop de matxet, un altre home en una baralla al mig del carrer, a l’Hospitalet de Llobregat. Segons han pogut saber ElCaso.cat, l’enfrontament va iniciar-se al voltant de dos quarts d’onze de la nit, aquest diumenge, per un deute entre les dues persones. Tot i que la discussió va arrencar amb crits i cops, finalment, un dels implicats va treure un ganivet de grans dimensions, i tal com es pot veure al vídeo viral de l’enfrontament, el va atacar. El segon implicat també va treure una navalla.

 

Finalment, la intervenció dels Mossos d’Esquadra va acabar amb la detenció de l’agressió i la recuperació de l’arma, un matxet. L’altre implicat en la baralla va haver de ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat, greu, tot i que sense patir per la seva vida, a l’hospital. Durant dilluns va poder ser donat d’alta, sense necessitat d’haver de ser intervingut.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets i poder esbrinar què va motivar l’enfrontament. Segons les primeres declaracions per part de la víctima, la policia creu que la baralla es va iniciar per un deute que l’agredit tenia amb l’agressor, tot i que s’haurà de confirmar amb l’avenç de les investigacions policials, que han quedat en mans de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat.

Cada cop més armes al carrer

Cada cop hi ha més armes blanques i armes de foc al carrer. Aquest 2022 han estat assassinades tres persones a l’Hospitalet de Llobregat. Una, en la seqüència de set, en set dies, que va patir Catalunya. En el cas d’aquest municipi un home de nacionalitat marroquí, que encara no s’ha pogut detenir, va atacar amb una arma blanca un home que estava al carrer per robar-li un patinet. En resistir-se, va decidir clavar-li una ganivetada al pit, que, després de perdre molta sang, li va provocar la mort.