La Policia Nacional ha detingut una dona de 42 anys per assassinar la seva mare a Alcoi (Alacant). La víctima era una dona de 65 anys i el mòbil del crim ha estat una discussió amb la filla que, presumptament, l'ha matat a punyalades i ofegant-la posant-li un cinturó al coll

Els fets han passat aquest dimarts, 20 de setembre, a Alcoi, un municipi de gairebé 60.000 habitants a prop d'Alacant. Tot ha començat quan, cap a les 7:00, una germana de la presumpta autora dels fets, ha trucat a Emergències 112 i ha explicat que una de les seves germanes havia assassinat la seva mare. Immediatament, els agents de la Policia Nacional s'han desplaçat fins al lloc dels fets i la dona els ha obert la porta.

 La dona de 42 anys ha confessat el crim d'Alcoi

Ha estat llavors quan han pogut comprovar la gravetat dels fets. La dona de 42 anys ha confessat el crim i els ha obert la porta. Hi havia el cadàver de la víctima, una dona de 65 anys, amb signes d'haver patit una mort molt violenta. Tenia el pit ple de punyalades i un cinturó al coll. Segons el testimoni de l'assassina, de 42 anys i de nacionalitat espanyola, va començar a discutir amb la víctima. La discussió es va anar escalfant fins al punt que la va començar a agredir brutalment fins a matar-la.

La detinguda està a l'espera de passar a disposició judicial

La dona de 42 anys ha quedat detinguda com a presumpta autora dels fets i està a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança per aquest parricidi, que ha causat gran commoció al País Valencià. Segons expliquen fonts properes a l'assassina, aquesta té problemes psicològics i havia anat a viure amb la seva mare de manera temporal.

A l'espera de saber els resultats de l'autòpsia

De moment, no ha transcendit quin ha estat el motiu de la discussió que ha desencadenat el crim i el cas està en mans de la Policia Nacional, que està interrogant a les persones de l'entorn de la víctima per saber més detalls i esclarir els fets. També cal esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que seran clau per saber detalladament les causes de la mort.