La Mithali és una dona que ha estat amagant el cadàver del seu marit, de 35 anys, durant un any i mig a casa seva a l'Índia. El jove havia mort per culpa del coronavirus i ella es negava a superar la seva mort. Així doncs, va instal·lar una maquinària a casa perquè el cadàver estigués a molt baixes temperatures i no es descompongués.

El surrealista succés ha passat a Utter Pradesh, una de les ciutats més importants de l'Índia. L'abril del 2021, en plena pandèmia del coronavirus, el jove de 35 anys es va contagiar de la covid-19. La malaltia es va anar complicant fins al punt que va morir. Aquesta situació va provocar un gran dolor a la Mithali, la seva dona, que mai va arribar a superar la seva mort.

Va conservar el cadàver fent servir una màquina d'aire condicionat

L'home va morir a casa seva i ella no el va voler enterrar. Així doncs, va decidir fer tot el possible per conservar el cadàver en el millor estat i que no es descompongués. Pensava que, d'aquesta manera, sempre el tindria al seu costat. Va comprar una màquina molt cara que treia aire condicionat a molt baixes temperatures tot el dia.

Dutxes i massatges al cadàver del seu marit

Aquesta màquina funcionava dia i nit i va provocar que el cos del seu marit no es descompongués. Però la cosa no acaba aquí: la Mithi dutxava el cadàver, el vestia cada dia i li feia massatges. En definitiva, el tractava com si encara estigués viu. No obstant això, els mesos anaven passant i ella, en cap moment, va explicar la macabra situació.

Per aquest mateix motiu, la policia va obrir una investigació per saber on estava l'home, ja que semblava que se l'havia empassat la terra. Quan els agents van entrar a casa la seva dona, es van quedar de pedra i ella ho va acabar confessant tot. Quan li van practicar l'autòpsia van poder comprovar que el que estava dient la Mithi era cert i, per surrealista que sembli, no se celebrarà cap judici: els familiars de la víctima no ho han denunciat.