Persecució policial de pel·lícula a Empuriabrava, Castelló d'Empúries (Alt Empordà): han detingut un home per destrossar un edifici tirant objectes des de la divuitena planta, pegar un cop de puny a dona per robar-li la bossa de mà i agredir un agent de la Policia Local a cops de pal. Va intentar fugir, però, afortunadament, el van poder detenir abans que la situació empitjorés. 

Segons expliquen fonts policials de Castelló d'Empúries, els fets van passar diumenge per a la tarda. Per causes que encara s'estan investigant, un home estava causant greus aldarulls i destrosses des de la divuitena planta d'un bloc d'edificis d'Empuriabrava. El presumpte autor dels fets estava llençant extintors i testos, posant en greu perill la seguretat i la vida dels vianants i ciutadans que estaven passejant per la zona.

Intenta fugir i ataca els policies a cops de pal i llençant-los objectes

Per aquest mateix motiu, han desallotjat les persones que estaven al mig de la via. Els policies locals i els mossos, amb l'ajuda d'un policia nacional fora de servei, es van desplaçar fins al lloc dels fets el van intentar tranquil·litzar, però l'home continuava amb una actitud molt agressiva i no es calmava. No obstant això, més enllà de fer-los cas, els va començar a agredir llençant-los objectes i a cops de pal mentre intentava fugir.

També va robar la bossa a una dona i va acabar detingut a Empuriabrava

El presumpte autor dels fets va ferir un dels agents i, afortunadament, el seu pronòstic és favorable. També va pegar un cop de puny a una dona per robar-li el telèfon i la bossa de mà. La víctima va trucar a Emergències 112 en estat de xoc per la brutalitat dels fets i va identificar el mateix home del robatori com la mateixa persona que li havia robat amb tanta violència. Finalment, el van poder detenir a Empuriabrava per diversos delictes: atemptat contra els agents de l'autoritat, resistència, danys, lesions, desobediència i robatori amb violència i intimidació.