El Nicholas és un jove de 38 anys a qui li queden sis mesos de vida: ha anat al perruquer a tallar-se els cabells i l'estilista ha descobert que tenia una taca molt estranya al coll i que anés immediatament al metge a veure què era. Quan ha anat a l'hospital li han confirmat la pitjor de les hipòtesis: té un càncer terminal i li queden sis mesos de vida.

Nicholas Smithson té 38 anys i és natural de Rockhampton (Austràlia). Aquest home va descobrir que estava a punt de mirar gràcies a una visita al seu perruquer. Es volia fer un canvi de look i, quan va arribar a la perruqueria, el seu estilista va veure que tenia una taca molt estranya de color negre al coll. Li va dir que havia d'anar al metge a revisar-s'ho, ja que tenia molt mal aspecte.

Descobreixen que té un càncer de pell i que està a punt de morir

El jove va anar al metge i, al principi, li van dir que no tenia res. No obstant això, va insistir i li van acabar fent tota mena de proves fins que van descobrir el seu tràgic diagnòstic: un càncer de pell, concretament, un melanoma nodular.

El seu diagnòstic era tràgic: un càncer de pell, concretament, un melanoma nodular. Li van haver de fer una operació i va estar més de 10 hores tancat al quiròfan. Després d'aquesta operació, en principi, havia de millorar. Però de cop i volta, el seu pronòstic va empitjorar dràsticament i el tumor li va començar a créixer sense parar.

A Nicholas Smithson li queden sis mesos de vida

Els doctors li van dir que li queden sis mesos de vida i que no hi ha res a fer. Nicholas Smithson vol viure els seus últims dies de vida al màxim. Han creat una campanya de recaptació de fons per poder fer tot allò que sempre ha volgut abans de morir. Entre la llista dels seus desitjos està viatjar i espera poder-ho fer abans dels sis mesos que té de pronòstic.