Gir inesperat en l'explosió de gas al bar del barri de Carabanchel, a Madrid. Ara, la Policia Nacional ha detingut les dues víctimes que han resultat ferides en l'incendi per, precisament, provocar el foc que ha calcinat tot el local, segons informa la Direcció Superior de la Policia de Madrid. Diversos testimonis dels fets han assegurat que uns encaputxats caminaven per la zona moments abans de l'explosió. A més, la propietària del bar afectat diu haver rebut amenaces prèvies.

Dos misteriosos encaputxats en el local incendiat

Els agents de la comissària de Carabanchel han obert una investigació per descobrir el motiu de explosión de gas. Els testimonis han declarat que després de l'explosió van veure sortir corrents dos d'encaputxats que just coincideixen amb la descripció de les dues víctimes, una jove de 23 anys, de nacionalitat colombiana i amb antecedents i un noi de 19. Aquest últim s'havia refugiat a casa seva, on va ser trobat dues hores després pels agents de la policia amb cremades molt severes.

A última hora d'aquest dimecres, fonts policials han informat de la mort de la noia de 23 anys a l'Hospital de La Paz a causa de les greus ferides provocades per les cremades.

Amenacen el propietari del bar

La policia també ha parlat amb el propietari de l'establiment, que els ha explicat que havia rebut amenaces prèviament per part de dues persones. Ara per ara, es desconeix la relació entre els dos detinguts.

Investigació en curs

Els fets han ocorregut aquesta passada matinada de dilluns al barri madrileny de Carabanchel. El Cos de Bombers de l'Ajuntament de Madrid ha rebut l'avís a la 1.30 hores. Quan s'ha produït l'explosió, el bar es trobava tancat i no hi havia cap persona a l'interior. Tanmateix, la noia de 23 anys que es trobava fora ha patit cremades per tot el cos i està ingressada a l'Hospital de La Paz. Respecte al noi, aquest va ser traslladat a l'Hospital de Getafe, també amb diverses cremades greus.

La propietària del bar, possible implicada en l'explosió

Durant el transcurs de les hores es publica nova informació. L'última, la possible implicació de la propietària del local en l'explosió. Segons unes declaracions a El Español del germà de la víctima, l'Hèctor, la propietària va pagar a la seva germana i el jove de 19 anys per tal que calessin foc al bar per poder cobrar l'assegurança. No obstant això, cap dels detinguts sabia manipular combustible, per la qual cosa es va produir la forta explosió, que ha acabat en tragèdia.