Un home ha volgut cometre un robatori aquesta passada matinada de dilluns, però no li ha sortit gens bé. L'ara detingut ha robat un cotxe, però en fugir del lloc dels fets, l'ha encastat en una escala del metro de la Plaça Elíptica de Madrid. Després de l'ocorregut, ha estat detingut per la Policia Municipal, segons han informat Efe fonts del cos de policia.

El propietari del cotxe es va deixar les claus posades

El detingut és un home estranger de 36 anys. L'individu va sostreure de l'aparcament del metro de la localitat madrilenya de Getafe un vehicle d'un dels treballadors del servei de transport públic, que s'havia deixat les claus posades. Tanmateix, el lladre, una mica sapastre, el va encastar contres les escales de l'intercanviador.

El detingut va circular per l'interior de l'estació

En el moment del robatori, un company de feina del propietari del vehicle va intentar aturar a l'home, però sense èxit. El lladre va escapar fins a arribar a la Plaça El·líptica per la carretera de Toledo, on van ocórrer els fets. Segons Emergències de Madrid, l'home va accedir a l'intercanviador de Plaza El·líptica per l'accés exclusiu d'autobusos des de la A42 i va circular per l'interior de l'estació. A causa del cop, el cotxe va quedar encaixat en una de les escales després de trencar diverses portes de vidre dins de l'edifici.

Un conductor amb un cotxe robat irromp i queda atrapat en les escales del metro de Madrid / Imatges: Twitter

Els Bombers van retirar el vehicle amb dificultats

Quan els agents d'emergències van arribar a l'intercanviador, l'home intentava sortir del cotxe, que ja havia estat denunciat com robat pels treballadors del metro de Getafe. Els sanitaris del Samur-Protecció Civil van atendre el conductor, que va ser traslladat a l'hospital 12 d'octubre, encara que va resultar il·lès. Les maniobres realitzades pels Bombers de l'Ajuntament de Madrid per provar de retirar el vehicle van resultar una mica complicades, ja que el cotxe estava molt ben encallat en les escales, tenint en compte la particularitat de l'espai en el qual es trobava causant el menor dany possible.

La policia va detenir l'home, a qui se l'acusa de conducció temerària. A més, se li va dur a terme un test d'alcohol i drogues, al qual va donar positiu en cocaïna.