Dos joves de 23 i 19 anys respectivament han resultat ferits de gravetat després d'una explosió en un bar al carrer Cuevas d'Altamira, al barri madrileny de Carabanchel. L'explosió ha estat provocada per una fuga de gas, que ja està controlada i l'empresa subministradora ja ha procedit al tall de subministrament.

Precisament, els dos ferits de gravetat han estat detinguts per la policia per ser els autors de l'incendi, que ha provocat la mort de la jove de 23 anys aquest dimecres dia 7 de setembre. Ha mort l'Hospital de La Paz a causa de les cremades de diversa consideració que tenia en la major part del seu cos.

Explosió de gas en un bar de Madrid

El Cos de Bombers de l'Ajuntament de Madrid ha rebut l'alerta al voltant de la 1.30 hores d'aquesta matinada passada. Quan s'ha produït l'explosió, el local es trobava tancat i no hi havia cap persona a l'interior. Tanmateix, una de les víctimes —una noia de 23 anys— que es trobava a fora ha patit cremades per tot el cos. Els equips d'emergència de Sámur - Protecció Civil l'ha estabilitzat, intubat i posteriorment l'han traslladat a l'Hospital de La Paz, on ha acabat morint.

Una segona víctima ferida de gravetat

Unes hores més tard, els serveis d'emergències han rebut una alerta d'una segona persona ferida per cremades a causa de l'explosió de gas. Aquesta segona víctima és un noi de 19 anys que ara es troba ingressat en estat greu a l'Hospital de Getafe.

Una explosió de gas crema un bar en el barri madrileny de Carabanchel
Una explosió de gas calcina per complet un bar en el barri madrileny de Carabanchel | Imatges: Emergències Madrid

Tasques de revisió de danys

L'incendi ha calcinat tot el bar del barri de Carabanchel i els Bombers de l'Ajuntament de Madrid han treballat tota la nit per poder netejar el local per evitar el despreniment de l'estructura o del sostre. També han revisat que els establiments del costat per tal de comprovar si han patit danys per culpa de l'incident.

La Policia Municipal de Madrid ha acordonat la zona per tal que els equips d'emergència puguin treballar més fàcilment i la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes de l'explosió, segons ha informat Emergències Madrid.

La policia investiga les causes del fet i també una possible implicació de la propietària del local, ja que el germà de la víctima l'acusa de voler incendiar el local per tal de poder cobrar l'assegurança.