Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous cap a les tres de la tarda un home a Cervera, la Segarra, acusat de ser el presumpte autor d'una agressió sexual amb penetració a una nena de 12 anys, segons ha pogut saber ElCaso.cat. En aquests moments, el detingut es troba a la comissaria prestant declaració davant els policies per passar posteriorment a disposició judicial. La detenció s'ha produït després de la denúncia de la família de la víctima. La investigació està oberta i, de moment, la policia catalana no ha donat més detalls en tractar-se d'una menor d'edat.

Segona violació a una menor en pocs dies

L'agressió a una nena de 12 anys és la segona que es produeix en els darrers dies a Catalunya. El passat diumenge es va detenir a Florjan S., un home de 35 anys i nacionalitat albanesa, que va abordar una noia de 16 anys quan sortia d'una discoteca a Vilafranca del Penedès. La va ficar al seu cotxe contra la seva voluntat i la va portar fins al seu pis Sant Martí Sarroca, on la va violar. La jove va poder escapar-se del domicili i va anar a denunciar els fets a comissaria. Després de declarar davant el jutge, l'home va ser ingressat a presó preventiva.

Una altra possible agressió sexual a una menor a la discoteca Waka de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra també es troben investigant una altra possible agressió sexual a una menor a la discoteca Waka de Sabadell. En un vídeo difós il·legalment a través de les xarxes socials, es veu la noia practicant-li una fel·lació a un noi en mig de la pista. La jove va anar a denunciar els fets a la policia catalana, assegurant que va ser contra la seva voluntat. Segons la denúncia, la noia afirmava no recordar res després d'anar a la barra a demanar un refresc. La seva família assegura que algú la va drogar.

Les proves d'orina que se li van practicar tres dies després dels fets van donar un resultat negatiu, complicant encara més la investigació als Mossos. Segons l'advocada de la família, però, això no demostraria que no la droguessin, ja que al cap de tantes hores les drogues ja haurien estat expulsades del cos quan li van fer el test. La investigació segueix oberta i no es descarta encara la possibilitat de l'agressió sexual. També s'estan centrant els esforços a trobar la persona que hauria difós el vídeo a internet sense el consentiment de les dues persones que hi apareixen.