Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys acusat d’abordar una menor d’edat al carrer, segrestar-la, portar-la a casa i violar-la. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de sis del matí de dissabte en un municipi de l’Alt Penedès, quan una noia de 16 anys sortia d’una discoteca per anar cap a casa. L’adolescent anava caminant pel carrer quan l’agressor, un individu a qui no coneixia de res i amb qui mai havia tingut cap contacte, la va abordar i la va obligar a ficar-se dins el seu cotxe en contra de la seva voluntat. Allà la va agredir sexualment.

No content amb la primera violació, l’home va conduir fins a casa seva i, un cop dins del domicili, la va retenir il·legalment i la va tornar a violar. Després de sortir de casa del violador i explicar-li a la seva família el que havia passat, van anar a denunciar-ho a una comissaria dels Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació que va permetre en poques hores identificar l’agressor i localitzar el seu domicili. L’home, de 35 anys, va ser detingut per la policia catalana acusat dels delictes d’agressió sexual i retenció il·legal. En aquests moments es troba a la comissaria dels Mossos de Vilafranca del Penedès a l’espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

Els Mossos investiguen una altra agressió sexual a l’Alt Penedès

La d’aquest cap de setmana és la segona agressió sexual comesa a l’Alt Penedès que hauran d’investigar els Mossos d’Esquadra. Els investigadors de la Regió Metropolitana Sud encara investiguen uns fets semblants que van tenir lloc a Gelida durant la nit de la castanyada, quan una noia de 19 anys va ser violada quan sortia de festa pel municipi. De moment, encara no s’ha pogut identificar l’autor de l’agressió sexual i no hi ha cap detingut. El que es va descartar ràpidament és que es tractés d’una agressió grupal.