Els Mossos estan investigant un vídeo d'una agressió sexual a una menor a la discoteca Waka Sabadell, segons ha informat fonts policials a Europa Press. Es un vídeo de caràcter sexual on una jove de 16 anys realitza una fel·lació a un jove a la pista de ball de la discoteca. A la denúncia, la noia diu que no recorda res i que va quedar en blanc després de demanar un refresc a la barra — segons el portal 324. La família pensa que van drogar la noia.

La mare de la menor ha interposat aquest dilluns la denúncia, després que el vídeo de la seva filla s'hagi difós per xarxes socials. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació des de la Unitat d'Investigació de Sabadell per aclarir el que ha succeït i dilucidar possibles responsabilitats. 

No difondre el vídeo

Les fonts consultades han assegurat que el reenviament d'aquest vídeo mitjançant les xarxes socials sense el consentiment de la víctima pot suposar un delicte contra la intimitat i contra la integritat sexual de la jove. "Hem de ser conscients que és un acte de caràcter sexual el que s'està realitzant en el vídeo i que la noia és menor d'edat", han expressat.

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida a "no compartir el vídeo de contingut sexual gravat en una discoteca". "L'impacte psicològic sobre les persones afectades pot ser devastador. Recordem que la gravació i la difusió d'imatges sense consentiment són delictes, com també ho és compartir-les", ha expressat en una piulada.