Ja fa dos mesos que Luis Lorenzo i Arantxa Palomino van ser detinguts per, presumptament, haver assassinat la seva tieta política i aconseguir quedar-se amb els diners de l'herència. Han passat a disposició judicial dues vegades i estan en llibertat amb càrrecs. La seva vida ha fet un gir de 180 graus des de llavors i han sortit a la llum els detalls del seu dia a dia. 

La famosa parella d'actors viu a Rivas-Vaciamadrid, la mateixa localitat on, segons l'informe de la Guàrdia Civil, van assassinar a Maria Isabel Arias, de 85 anys. Per fer-ho, presumptament, la van enverinar amb metalls pesants i van fingir que havia estat una mort natural. Els fills dels presumptes assassins, tots dos nens menors d'edat, han declarat com a testimonis.

L'estrany comportament dels fills de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino

Aquesta declaració l'han fet davant dues persones: una psicòloga i una criminòloga, que han pogut veure dos comportaments clarament diferenciats: el d'un fill, que relata sense pèls a la llengua com els seus pares maltractaven la víctima i com desitjaven que morís i, d'altra banda, l'altre fill, que tenia un testimoni ple de contradiccions i que intentava encobrir la seva mare per por que entri a la presó.

A Arantxa Palomino i a Luis Lorenzo no els ha agradat gens que involucrin els seus fills en la investigació, tot i que son dos testimonis determinants per saber què va passar. Segons explica La Gaceta de Salamanca, des de llavors, s'han involucrat molt en els nens i estan intentant passar desapercebuts. Últimament, se'ls ha vist esmorzant en una cafeteria a prop de casa seva amb una actitud seriosa i mirant constantment els seus mòbils.

Van trobar el verí amb el qual van matar l'àvia a casa seva

La parella d'actors continua defensant la seva innocència. No obstant això, cada vegada hi ha més proves que podrien demostrar la seva presumpta autoria. La més determinant de totes és que han trobat el mateix verí amb el qual van enverinar l'àvia a casa seva en quantitats molt elevades. Segons la Guàrdia Civil, encarregada d'aquesta complicada investigació, la van maltractar i la van assassinar per quedar-se amb el seu testament i les seves múltiples propietats.

Luis Lorenzo Arantxa Palomino Asesinato Juzgado
Arantxa Palomino i Luis Lorenzo estan sent investigats per l'assassinat de la seva tieta política / Arxiu

Vexacions i maltractaments constants cap a la víctima

A part de la parella d'actors, també estan investigant la cuidadora de l'àvia com a presumpta autora dels fets. No obstant això, a ulls de l'Institut Armat, tenen clar que Luis Lorenzo i Arantxa Palomino son els presumptes autors dels fets.

A part dels fills, hi ha altres testimonis que han corroborat les vexacions i els maltractaments constants cap a la víctima, que no va patir una mort natural, sinó que va ser enverinada. Per si no fos poc, també van trobar restes de quatre medicaments que son incompatibles entre ells i que podrien demostrar que li van donar les pastilles per matar-la.