Nou crim a Astúries: un avi de 87 anys ha matat el seu company d'habitació de l'hospital Valle del Nalón. Ha confessat el crim i la seva surrealista resposta ha deixat a tothom de pedra. Ha justificat l'agressió mortal dient que la víctima, que tenia 92 anys, no el deixava dormir tranquil, ja que tenia una malaltia pulmonar i feia soroll quan respirava.

Tant el presumpte assassí com la víctima estaven hospitalitzats a la tercera planta de l'hospital, que és la zona dedicada a pacients amb malalties respiratòries. L'avi de 87 anys feia dies que es queixava del seu company d'habitació. "No em deixa dormir", deia als infermers i sanitaris del centre mèdic. Aquest dimarts, l'home s'havia queixat amb més intensitat.

La víctima tenia problemes respiratoris pel deteriorament del pulmó

Els treballadors de l'hospital el van intentar calmar i li van explicar que l'avi de 92 tenia problemes respiratoris per un deteriorament del pulmó. El que no imaginaven els infermers era el que passaria la matinada de dimarts a dimecres. L'home de 87 anys va agafar el triangle que fan servir les persones ingressades a l'hospital per sortir i entrar del llit i va començar a apallissar la víctima fins a matar-la.

"Estava tot ple de sang. Estem commocionats"

Quan els treballadors van entrar a l'habitació, van veure la tragèdia. "Estava tot ple de sang. Estem commocionats. Els dos pacients van rebre l'assistència sanitària necessària", expliquen a La Nueva España. La Policia Nacional ha obert una investigació per saber més detalls del crim. El presumpte autor dels fets ho ha confessat tot i ha dit que ho ha fet perquè la víctima "no el deixava dormir".

Després d'aquest crim, l'han traslladat a l'hospital universitari central d'Astúries (HUCA), on està tancat en una habitació d'alta seguretat. De moment, encara no s'ha fet cap detenció i el personal de l'hospital encara no dona crèdit a la surrealista situació, que ha causat gran commoció a Astúries.