Thomas Müller, el davanter del Bayern Múnich, ha patit un robatori a la seva mansió mentre estava jugant contra el Barça. Els lladres s'han emportat tota mena de joies, objectes de valor i diners que, en total, sumen una quantitat de més de mig milió d'euros. De moment, encara no hi ha cap detingut i estan intentant esbrinar qui son els autors del robatori.

Els fets van passar el dimarts a les 22:00, just quan començava la segona part del Barça-Bayern. La mansió de Thomas Müller està situada a Otterfing, un elitista municipi a prop de Munic. "El dimarts, diversos desconeguts van entrar en una casa i es van emportar diners, joies i altres objectes valorats en 500.000 euros", expliquen fonts policials. Segons el diari Bild, aquest robatori ha estat a casa de Müller.

Thomas Müller, víctima d'un robatori el dia del seu aniversari

Hi ha una investigació oberta per saber qui son els autors dels fets. Els policies van veure, com a mínim, dues persones fugint de la mansió. No obstant això, no descarten que hi hagi altres implicats. De moment, no hi ha cap persona detinguda i estan revistant les càmeres de seguretat i buscant pistes per trobar els lladres, que ha comès el robatori el mateix dia de l'aniversari de Thomas Müller.

Tres encaputxats armats intenten entrar a casa de Dani Carvajal

Quan va acabar el partit, el van alertar immediatament i va marxar fins a casa. No va poder atendre els mitjans per comentar la victòria. Malauradament, Thomas Müller no ha estat l'únic futbolista víctima d'un assalt a casa seva. La penúltima víctima ha estat Dani Carvajal, jugador del Reial Madrid: tres encaputxats armats van entrar a casa seva. No obstant això, no es van poder emportar res, ja que va saltar l'alarma i van marxar corrents. 

Entren a la mansió d'Aubameyang i s'emporten 700.000 euros

En el cas de Pierre-Emerick Aubameyang, del Barça, sí que van aconseguir robar els diners: van entrar a casa seva i es van emportar ni més ni menys que 700.000 euros de la seva mansió de Castelldefels (Baix Llobregat). Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per saber més detalls d'aquest robatori, ja que encara no han aconseguit identificar els lladres.