Investiguen l'assassinat d'un noi de 26 anys al barri d'El Saladillo d'Algesires (Cadis): l'han matat a trets i, segons la hipòtesi de la Policia Nacional, es tracta d'una revenja per narcotràfic. Es tracta del segon crim en menys de 72 hores en aquesta ciutat andalusa: el dilluns, un noi de 19 anys va morir apunyalat mentre estava mediant en una baralla.

Aquest nou crim ha passat el dijous a les 22:00 al carrer Antonio Machado número 6 del barri perifèric d'El Saladillo, a Algesires. Per causes que encara s'estan investigant, un jove 26 anys ha estat assassinat mentre estava a l'interior d'un cotxe. Segons expliquen fonts policials al Diario Área, del Camp de Gibraltar, una persona es va apropar a la víctima i li va disparar tres trets.

Quan els veïns de la zona van sentir les detonacions, immediatament, van trucar a Emergències 112. Quan els metges van arribar al lloc dels fets van poder comprovar que la víctima estava greument ferida i la van traslladar a l'hospital. Es va desplegar un gran dispositiu policial als voltants del centre mèdic i, malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Un assassinat per una revenja de narcotràfic

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes de l'assassinat i les actuacions estan sota secret de sumari. La prioritat número 1 és identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. La hipòtesi principal del crim és que l'han matat per una revenja relacionada amb el narcotràfic, que és un dels principals problemes pel que fa a la seguretat del Camp de Gibraltar.

Segon assassinat en menys de tres dies a Algesires

L'assassinat d'aquest noi de 26 anys és el segon crim en menys de tres dies a Algesires. El dilluns, un adolescent de 16 anys va matar un jove de 19 al barri de La Piñera. La víctima es deia Jesús i estava intentant mediar en una baralla. Tot i la gravetat dels fets, el presumpte autor dels fets no entrarà a la presó, ja que és menor d'edat. Es tracta d'un noi conflictiu que pertanyia a un clan rival al de la víctima i que ja havia estat en un centre amb anterioritat.

Pla Especial de Seguretat al Camp de Gibraltar

Fonts policials asseguren que els dos crims no estan relacionats entre ells. Han augmentat la vigilància i els efectius a la ciutat i continuen treballant en el Pla Especial de Seguretat per lluitar contra el narcotràfic, que tants problemes genera a Algesires, la Línea de la Concepción i Gibraltar.