Troben el cadàver d'una dona de 45 anys en estat de descomposició en el maleter d'un cotxe a Villanueva de la Serena (Badajoz). En una primera inspecció ocular, tot semblava que es tractava d'un assassinat. La investigació ha fet un gir de 180 graus i ara la Policia Nacional treballa amb la hipòtesi del suïcidi, una hipòtesi que no s'acaben de creure els veïns de la zona. No obstant això, hi ha una gran quantitat d'indicis que apunten que, tot i les circumstàncies tan estranyes del cas, no és un crim.

La macabra troballa s'ha fet aquest dijous al vespre a Villanueva de la Serena, un municipi de poc més de 25.000 habitants d'Extremadura. Feia entre quatre i cinc dies que els veïns d'aquesta localitat es queixaven de la forta pudor que se sentia des d'un cotxe, un Toyota de color gris, aparcat a l'avinguda de Los Deportes, segons avança el diari Hoy.

S'imaginaven el pitjor escenari pel cadàver de Villanueva de la Serena

Quan els agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Villanueva de la Serena van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar el que ja imaginaven: hi havia un cadàver en descomposició al maleter. En una primera inspecció, pensaven que es tractava d'un assassinat. De fet, l'alcalde del municipi va dir que "s'imaginaven el pitjor escenari", ja que el lloc on ha estat trobat el cos és molt estrany.

La víctima va avisar a la seva família que marxava de viatge

Han pogut comprovar que la víctima era una dona de 45 anys i veïna de Campanario. Feia menys d'una setmana que havia avisat a la seva família que marxava de viatge amb el cotxe on s'ha trobat el seu cadàver. Així doncs, no havien posat cap denúncia per desaparició. La víctima s'havia intentat suïcidar altres vegades, però l'havien aconseguit salvar.

Tots els indicis apunten que s'ha suïcidat i que no hi ha terceres persones implicades. No obstant això, no descarten cap hipòtesi i caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que serà determinant per esclarir al 100% les causes de la mort d'aquesta dona, que ha causat gran commoció a Villanueva de la Serena.