L'explosió d'Alcorcón (Madrid) ha deixat un nen de 5 anys mort i dos ferits de gravetat, un d'ells, un bebè de 9 mesos, i la seva mare, de 30. Les imatges que s'han difós per les xarxes socials mostren la magnitud de la tragèdia. S'estan investigant les causes que han provocat l'incendi i, segons la hipòtesi principal de la Policia Nacional, l'origen de les flames ha estat una canonada de gas en unes obres d'un restaurant que s'estava construint a la planta baixa de l'edifici.

Els fets han passat aquest dijous, 6 d'octubre, en un local comercial d'Alcorcón, una ciutat de la Comunitat de Madrid. Els bombers han rebut el primer avís a les 19:15: els alertaven d'una brutal explosió a la planta baixa d'un edifici situat al carrer Oslo número 45. Quan han arribat al lloc dels fets han pogut comprovar la magnitud de la tragèdia.

Imatges de l'explosió d'Alcorcón

Tal com es pot veure a les imatges de l'explosió d'Alcorcón, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, es pot veure com l'incendi estava fora de control i hi havia una gran columna de fum que es podia veure des de diversos punts de la ciutat. El foc ha començat a la planta baixa, que era un local comercial on s'estaven fent obres per convertir-lo en un restaurant.

 

Una canonada de gas, la causa de la brutal explosió d'Alcorcón

Segons expliquen fonts policials a ABC, es tracta d'un foc accidental: els obrers han picat una canonada de gas i això és el que ha provocat la brutal explosió d'Alcorcón, que ha provocat la mort d'un nen de 5 anys per intoxicació de fum. La seva mare, de 30, i el seu germà, de 9 mesos, han ingressat a l'hospital La Paz amb un pronòstic greu.

Es tracta d'una família que vivia a la planta superior al local. El pare de la víctima mortal i del bebè, que és la parella de la jove de 30 anys ha necessitat atenció psicològica després d'aquest tràgic succés. De tots els veïns de l'edifici, 12 d'ells han estat atesos per intoxicacions lleus per culpa del fum. La Policia Nacional està investigant les causes d'aquest brutal accident per saber de qui és la responsabilitat.