L'Andy és un noi de 24 anys que ha estat detingut pel triple assassinat dels seus germans a Dublín (Irlanda). Per causes que encara s'estan investigant, ha matat a punyalades dos bessons de vuit anys i la germana mitjana, una adolescent de 18 anys. Es desconeix quin ha estat el motiu que ha desencadenat el brutal atac, que ha causat gran commoció a la ciutat on han passat els fets.

Tot va començar el diumenge, 4 de setembre, a l'avinguda Rossfield de Tallaght, una zona de Dublín. El presumpte autor dels fets es diu Andy Cash i té 24 anys. Passades les 0:30, els veïns de la zona van començar a sentir crits i es van espantar. Per aquest mateix motiu, van alertar a la Policia, que es va dirigir immediatament fins al lloc dels fets.

Troben dos bessons de 8 anys i una adolescent de 18 assassinats a punyalades

Els agents, en un primer moment, pensaven que es tractava d'una simple baralla familiar, però quan van arribar a la casa, es van quedar de pedra. Estava tot ple de sang i van veure que hi havia dos bessons, nen i nena de 8 anys, inconscients i plens de punyalades. Al seu costat, hi havia una noia de 18 anys que no respirava i que també estava plena de ferides d'arma blanca.

Hi havia una altra víctima que, en aquest cas, tenia ferides de caràcter lleu. Era un nen de 14 anys que també va ser traslladat a l'hospital. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar la vida de la noia i dels germans bessons, que van morir brutalment apunyalats pel seu propi germà. El nen de 14, afortunadament, ha aconseguit sobreviure i està ingressat a l'hospital.

Andy Cash / Redes sociales
Andy Cash ha estat detingut per l'assassinat dels seus germans: dos bessons de vuit mesos i una adolescent de 18 a Dublín (Irlanda) / Xarxes socials

Andy Cash, detingut pel triple crim dels seus germans a Dublín

Andy Cash, germà de les víctimes, també estava a l'interior del domicili i va ser detingut com a presumpte autor dels fets. De moment, encara no està gens clar quin ha estat el mòbil del crim. El jove ja ha passat a disposició judicial i no ha fet cap mena de declaració. Ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor del triple assassinat dels seus germans.

"L'assassinat d'aquesta jove família és una tragèdia"

La investigació continua oberta per saber més detalls del macabre crim, que ha causat gran commoció a Irlanda. "L'assassinat d'aquesta jove família és una tragèdia. Tinc el cor trencat. És molt complicat saber per què ho ha fet", explica el ministre de justícia d'Irlanda, Helen McEntee, al diari Irish Examiner.