Els Mossos d’Esquadra han obert foc aquest vespre a Barcelona per repel·lir un home que s’ha abraonat sobre un agent de la policia catalana amb unes estisores de podar, al districte de Sants. L’incident s’ha produït a última hora de la tarda, a la cantonada entre els carrers dels Comtes de Bell-lloc i Puiggarí, a pocs metres de l’estació de Sants, quan s’havia iniciat una baralla entre diverses persones que viuen al carrer.

Segons les primeres informacions, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, un home tenia una arma blanca, unes estisores, i s’ha volgut acostar i atacar un agent dels Mossos d’Esquadra que estava a la zona activats per la baralla.

Per evitar l’atac, l’agent ha disparat per poder-lo dissuadir. L’home ha rebut un impacte de bala a la cama i ha hagut de ser traslladat, ferit molt greu, a un centre mèdic. Abans d'aquest incident amb arma de foc, l'home neutralitzat havia agredit amb l'arma blanca a un altre home a la zona de la panxa, en el transcurs de la baralla, on també van participar altres persones.

Sants 001
Imatge de la zona de l'incident, al districte de Sants / Alba Gibert

Investigació oberta

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets. Ara mateix no es pateix per la vida de l’home ferit de bala. Tampoc per la vida del ferit d'arma blanca. No hi ha agents de la policia catalana ferits. Les primeres investigacions descarten la motivació terrorista.