La Reagan era una noia de 21 anys, embarassada de set mesos i mig, que va ser assassinada de la manera més cruel possible. Una jove de 29 anys li va clavar més de 100 punyalades i li va arrencar el fetus de la panxa. Ho va fer perquè estava enganyant la seva parella i li volia fer creure que estava embarassada.

Els fets van passar fa dos anys a Texas, als Estats Units. L'assassina es diu Taylor Rene Parker i té 29 anys. La seva parella la volia deixar i va ser llavors quan va idear un pla per evitar-ho: es va inventar que estava embarassada. La mentida va anar molt lluny i va falsificar documents del metge i ecografies perquè semblés 100% real.

L'assassina es va inventar que estava embarassada

Dues setmanes abans del macabre crim, va la festa del baby reveal, que és una celebració que es fa dos mesos abans que neixi la criatura per celebrar que queda poc temps pel naixement del nounat. Va enganyar a absolutament tothom, tant a la seva parella com als seus amics i familiars, que estaven convençuts que l'embaràs era de veritat.

Va assassinar una noia de 21 anys embarassada per quedar-se amb el fetus

No obstant això, els seus plans s'estaven començant a torçar: anaven passant les setmanes, però la panxa, evidentment, no li creixia. Així doncs, va idear un pla macabre que consistia a assassinar una dona embarassada i quedar-se amb el seu fetus. La Reagan Simmons Hancock era la víctima ideal, ja que estava embarassada de set mesos i mig.

Cadena perpètua o cadena de mort

La va matar de la manera més cruel possible: primer li va pegar una pallissa i, després li va clavar més de 100 ganivetades i cops de martell fins que va aconseguir arrencar-li el fetus de la panxa. Mentre estava de camí a l'hospital, es va trobar amb uns policies i els va dir que acabava de donar llum i la van acompanyar a l'hospital, on, malauradament, només van poder certificar la mort del fetus.

Dos anys després del macabre crim, Taylor Rene Parker ha estat condemnada per l'assassinat i, en sis dies, se sabrà si la sentència és de cadena perpètua o de cadena de mort.