Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori de rellotge de luxe al centre de Barcelona. Els fets han passat aquest migdia al carrer de Sant Pere més Baix, a tocar de Via Laietana, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Quatre persones han assaltat un home de nacionalitat russa i li han estirat el rellotge de la mà. Segons les primeres informacions, a l’espera de la denúncia i també de les diligències policials, el rellotge sostret és de la marca Rolex i està valorat en uns 40.000 euros.

Segons han explicat fonts de la policia catalana, la víctima ha estat agredida per robar-li el rellotge i ha patit una fractura al canell. L’home ha hagut de ser atès i traslladat a l’hospital, si bé no es pateix per la seva vida i podrà ser donat d’alta en les hores que venen. Els Mossos sí que han pogut parlar amb testimonis que eren a la zona, en aquest carrer del districte de Ciutat Vella, en el moment dels fets, i han afirmat que quatre joves magrebins són els que han rodejat i han assaltat l’home, fins que li ha arrencat el rellotge, tot i la resistència de la víctima.

Investigació oberta per trobar els lladres

Els Mossos d’Esquadra han confirmat oficialment que s’ha obert una investigació per intentar localitzar els quatre homes i poder-los identificar i detenir. De moment, la policia catalana no disposa de més informació, a l’espera que aquesta investigació, que assumirà la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella, doni fruits. La policia sospita que els lladres són, pel modus operandi del robatori, i també de la zona, coneguts, persones amb antecedents. La descripció facilitada per la víctima, va en la mateixa línia, i també ha detallat que els lladres eren quatre persones molt joves i n'ha pogut facilitar la descripció de, com a mínim, dues d'elles.

Els Mossos busquen també les imatges de les càmeres de seguretat de la zona per si poden ajudar a identificar els lladres. Barcelona, que pateix un greu problema de seguretat, ha vist els darrers mesos com els lladres de rellotges s'han fet forts al centre de la ciutat, obligant als Mossos d'Esquadra a posar en marxa un grup de reacció, amb agents de paisà, per afrontar aquest tipus de robatoris.