Nou crim masclista als Estats Units: un noi de 22 anys ha assassinat la seva exparella de la manera més cruel possible. La víctima es deia Liese, també tenia 22 anys, estava embarassada de vuit mesos i la va matar amb molta violència. La va decapitar, va llençar el seu cap a les escombraries i va fugir, però l'han aconseguit detenir.

Els fets van passar el dijous de la setmana passada Alton (Illinois), una ciutat de Chicago, als Estats Units. La mare de la víctima es va començar a amoïnar, ja que feia molts dies que no sabia res d'ella. Per aquest mateix motiu, va posar una denúncia per desaparició

Troben el cap de la víctima a les escombraries d'Alton

Els agents de la Policia d'Alton van trobar el seu cap a les escombraries del seu carrer. La víctima estava a punt de ser mare: estava embarassada de 8 mesos i el seu fill hauria d'haver nascut a finals de juliol, però per causes que encara s'estan investigant, va ser brutalment assassinada.

Van obrir una investigació i van poder saber que la persona que estava darrere d'aquest crim era la seva exparella, Deundrea Holloway, de 22 anys. Era el seu exnòvio, que la va matar de la manera més cruel possible i que va quedar detingut com a presumpte autor dels fets.

Deundrea Holloway, exparella de la víctima, serà jutjat per tres delictes diferents

Actualment, ha ingressat a presó provisionalment fins que se celebri el judici. Deundrea Holloway serà jutjat per diversos delictes: assassinat, desmembrament i ocultació de cadàver, homicidi intencionat d'un nen no nascut i robatori d'un vehicle.

Deundrea Holloway / Alton Police
Deundrea Holloway, de 22 anys, ha ingressat a presó de manera provisional per assassinar la seva exparella, una noia embarassada de 8 mesos als Estats Units  / Alton Police

"Deundrea Holloway està acusat d'haver-la assassinat. És un monstre"

"És completament terrible el que li va passar. Deundrea Holloway està acusat d'haver-la assassinat. És un monstre", explica el cap de la Policia d'Alton en un vídeo compartit a les xarxes socials explicant el macabre assassinat i que ha corregut com la pólvora a Twitter.

La seva mare li estava organitzant la festa del 'baby shower'

Els fets han causat gran commoció a tot arreu, sobretot a Alton, ja que la Liese era una persona molt coneguda i estimada. Els seus amics i familiars la descriuen com una jove alegre, molt il·lusionada amb el seu embaràs. De fet, la seva mare li estava organitzant la festa baby shower, molt típica dels Estats Units per celebrar l'imminent naixement d'un bebè.