Barcelona torna a viure un episodi de violència. Segons sembla, la capital catalana està sotmesa als robatoris que els lladres realitzen al seu aire pels carrers, en els quals ja es camina amb la por al cos per si s'és el següent. Aquesta vegada, una dona ha resultat ferida després de ser atacada per un lladre mentre passejava juntament amb una amiga per Montjuïc, a Barcelona, segons informa El Periódico.

Un passeig tranquil que va acabar en tragèdia

Els fets van ocórrer ahir dimarts cap a les 13.30 hores. Les dues amigues es trobaven passejant tranquil·lament en el Parc de la Primavera, ubicada en el Passeig de Miramar. Encara que poc s'esperaven el que anava a passar després. En l'instant que pujaven les escales del parc, van ser assaltades per un lladre que va provar d'arrencar un penjoll que lluïa una d'elles. Però l'amiga va reaccionar provant d'evitar que s'emportessin la joia, per la qual cosa va començar un forcejament que va acabar en tragèdia: una de les dues dones va caure per les escales rodant diversos metres cap a baix. I després, com ja ve sent habitual, el lladre va fugir. A més, a banda d'aquest robatori, el lladre acabava de cometre'n un altre. En aquest cas, un rellotge valorat en 3.000 euros.

La noia va patir ferides importants

Després de la terrible agressió, la dona va ser atesa per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladada a l'Hospital Clínic, on li van tractar les ferides provocades per la caiguda. També van intervenir els Mossos, que van ser alertats per un testimoni. En acudir van trobar i atendre la dona ferida i van comprovar que l'avís que els havia arribat era correcte. Les ferides que va patir la noia són de diversa consideració.

Passejar per Barcelona et converteix en una diana per als lladres

Davant d'aquesta onada de robatoris violents, els habitants estan realment preocupats pel seu gran augment, sobretot de rellotges. En els últims dies, s'han produït tres robatoris; en les Corts, a Via Laietana i a Ciutat Vella.

Diumenge al matí un noi va ser agredit per un grup de lladres quan sortia de casa seva, al districte de les Corts. L'home va ser atacat per uns desconeguts, que li van robar el rellotge i diverses pertinences. Durant l'agressió, el jove va rebre un fort cop a la zona de la mandíbula, per la qual cosa va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

I el patró es repeteix una vegada i una altra. El mateix diumenge un altre lladre va assaltar un home al mig del carrer, en la Via Laietana. Cap a dos quarts de tres un lladre va començar el robatori, la víctima es va enfrontar a ell i finalment, després de rebre diverses esgarrapades, es va poder emportar el seu rellotge, de 200 euros.

L'última actuació dels lladres va ser dilluns passat, al voltant de les 14 hores. Un turista va ser atacat en el Passeig de Colom, a Ciutat Vella. Li van robar un rellotge Hublot valorat en 8.000 euros. De moment, cap dels lladres estan identificats, mentre que els Mossos continuen investigant.

Així doncs, l'horror s'ha apoderat de Barcelona i sembla que passejar per la ciutat s'ha tornat realment molt perillós. Encara més si portes un rellotge.