Els Mossos d’Esquadra investiguen el tret que ha rebut aquesta tarda un lladre que escapava de la policia després de cometre un robatori a la carretera N-II, i haver fugit pel terme municipal de Blanes. Després de ser alertats dels fets, una patrulla dels Mossos d’Esquadra ha iniciat seguiment del cotxe, fins que l’han perdut a la rotonda de Can Bartolí, a Tordera, a la comarca del Maresme. Durant el seguiment, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, els lladres, que havien comès un furt de l’estil que es coneix com a “peruà”, han conduït de forma temerària, cometent diverses infraccions i també xocant contra cotxes de la via. En la persecució hi ha participat equips de l'ARRO de la regió de Girona

Després de perdre el vehicle, al cap de pocs minuts, s’ha rebut l’avís per part de la Policia Local de Tordera que s’havia pogut aturar el vehicle a l’interior del municipi i s'havia pogut detenir una persona.

Un dels lladres, ferit amb un tret a la panxa

Quan els Mossos han arribat al lloc on hi havia el cotxe han vist que un dels ocupants del cotxe presentava un tret de bala a la zona de la panxa. L’home estava conscient, atès pels mateixos agents de la Policia Local de Tordera, i ha hagut de ser traslladat en helicòpter.

Segons han explicat fonts de la policia catalana, tot sembla indicar que el tret que ha rebut a la zona de la panxa un dels ocupants del cotxe l’ha fet un agent de la Policia Local de Tordera quan el vehicle escàpol ha passat a gran velocitat per davant d’una escola.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir el trets que ha rebut l’home, abans de ser arrestat. Fonts de la policia catalana confirmen que cap dels indicatius policials de Mossos d'Esquadra han obert foc contra el cotxe en cap moment del seguiment fet des de Blanes i també ja en terme municipal de Tordera.

Investigació oberta: un altre lladre s'ha escapat

Igualment, s’està investigant si al cotxe hi anava una segona persona, que pot haver escapat. Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat que els ocupants del cotxe havien participat, poca estona abans, en un furt o robatori aprofitant una distracció, el que es coneix, en l’argot policial, com un “furt peruà”, per la nacionalitat dels lladres que, presumptament, el porten a terme.