Rescat in extremis d'un home que havia caigut de la muntanya de Montjuïc, a Barcelona, des d'una altura de dotze metres. Un camioner ha sentit crits d'auxili i diversos cossos d'emergències l'han pogut salvar ferit hores després.

Rescat extrem d'un home a Montjuïc

Nou accident a Barcelona. Aquest dimecres, cap a les dues de la matinada, un camioner ha avisat la Policia Portuària de Barcelona que havia sentit crits demanant ajuda a prop de Montjuïc, però no podia concretar d'on provenien.

El cos de seguretat del port de la ciutat ha demanat llavors la col·laboració de la Guàrdia Civil, amb qui han iniciat un desplegament per trobar a la persona que demanava auxili.

Montjuic / Port de Barcelona

Rescat aquesta matinada a la falda de Montjuïc / Port de Barcelona

Després de descartar que els crits arribessin de la zona portuària, s'ha pogut trobar la víctima en un punt de difícil accés de la muntanya de Montjuïc.

La paret rocosa des d'on s'ha precipitat té una altura d'uns dotze metres, segons informa el Port de Barcelona, que podrien haver sigut letals.

Cau d'una altura de dotze metres a Barcelona

Per poder efectuar el rescat, s'ha requerit la intervenció dels Bombers de Barcelona, de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, que han traslladat l’home ferit a l'Hospital del Mar.

El seu pronòstic és lleu, ja que s'havia donat un cop al cap amb una pedra, cosa que només va necessitar una unitat terrestre, una ambulància, per al seu trasllat.

Montjuic / Port de Barcelona

L'home ha estat rescatat i traslladat a l'Hospital del Mar / Port de Barcelona

Els cossos de seguretat de la capital catalana també van haver d'intervenir en uns fets que es van fer públics aquest dimarts. Un partit de futbol de Tercera RFEF entre l'EE Guineueta i l'UE Sant Andreu va acabar amb una batalla campal abans del derbi.

Batalla campal abans d'un derbi entre l'EE Guineueta i l'UE Sant Andreu

Segons va denunciar la directiva de la Guineueta,  els fets van tenir lloc diumenge, 17 d'octubre, a la rodalia de l'estadi Narcís Sala.

El club de Nou Barris, districte de Barcelona, va denunciar que "sense cap provocació prèvia, integrants del grup radical de la Unió Esportiva Sant Andreu, coneguts com a Desperdicis, van procedir al llançament indiscriminat d'ampolles i cadires contra alguns membres del grup d'animació Comando Guineueta així com a altres socis i sòcies, veïns i veïnes del nostre barri, inclosos nens i nenes, amb agressions físiques i un furt".

Guineueta

Un derbi de Tercera RFEF va acabar amb una batalla campal abans del partit / EE Guineueta

Aquestes agressions, físiques i verbals, continua el document, es van allargar durant el partit, amb increpades i insults cap als seguidors de la Guineueta. En aquesta ocasió, l'afició prèviament agredida, va respondre verbalment a les provocacions, requerint la intervenció dels Mossos d'Esquadra per impedir un enfrontament físic.

Insults i agressions amb nens i veïns de Nou Barris ferits

La policia catalana, de fet, ja investiga la baralla, i la Guineueta ha posat en coneixement de l’Oficina de l’Esport dels Mossos d’Esquadra aquests fets, per tal que prenguin les mesures adients.

A més, el comunicat de la junta directiva de l'escola esportiva ha aprofitat per remarcar la bona relació amb la junta del Sant Andreu, que a més esperen que prengui “mesures ràpides i contundents contra els autors d’aquests fets presumptament delictius”.