Nous incidents violents a Barcelona per robar rellotges. Aquest diumenge al matí un noi d’entre 25 i 30 anys va ser agredit per un grup de lladres quan sortia de casa seva, al carrer de Cardenal Roig, al districte de les Corts de Barcelona. Segons les informacions que ha facilitat la policia catalana, l’home va ser atacat per uns desconeguts, com a mínim tres persones, i li van robar el rellotge i diverses pertinences.

Durant l’agressió va rebre un fort cop a la zona de la mandíbula, havent de ser traslladat greu a un centre hospitalari, segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra a ElCaso.cat. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i intentar recuperar el rellotge i els altres objectes que van ser robats al jove en aquest carrer a tocar del Camp Nou. Els fets van passar al migdia. 

L’avís que van rebre els Mossos d’Esquadra és del voltant de les quatre de la tarda, quan la parella de l’home, també jove, va trucar al 112. Es desconeix quin és el valor del rellotge sostret pels lladres. La Unitat d’Investigació de la comissaria de les Corts està esperant la denúncia del noi per tal de poder iniciar formalment la investigació. La descripció que pugui aportar la víctima, de les persones que van assaltar-lo, serà clau per poder-los identificar.

Més robatoris violents de rellotges a Barcelona

No és el primer atac que un grup de lladres de rellotges va perpetrar aquest cap de setmana a la Barcelona fora de control. Aquest mateix diumenge, també al migdia, un lladre va assaltar un home al mig del carrer a la Via Laietana. Cap a dos quarts de tres un lladre va iniciar el robatori, la víctima s’hi van enfrontar i finalment, després de rebre diverses esgarrapades, es va poder emportar el seu rellotge. 

Robatori de rellotge a la Via Laietana de Barcelona / ElCaso.cat

Es tracta d’un complement de 200 euros, segons la denúncia de la persona, que tot i que es va intentar resistir a l’atac, no se’n va sortir. Quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís es van desplaçar a la zona per intentar identificar l’home, tot i que no el van poder localitzar. Com en el cas de les Corts, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella, han obert una investigació, una més d’aquest fet, el robatoris de rellotges, que gairebé es produeixen cada dia a la ciutat de Barcelona. Els Mossos no confien, en cap dels dos casos, recuperar els rellotges robats.

En el cas de Via Laietana, gràcies a les imatges gravades per un altre ciutadà, es podrà identificar el lladre, que és un conegut de la zona del Born. Segons informacions policials, el lladre que surt al vídeo té antecedents per aquest tipus de delictes i ja va ser arrestat per la Guàrdia Urbana no fa massa dies.