La Policia Nacional ha trobat un tors i uns braços humans a l’abocador de Toledo on s’estan duent a terme les tasques de recerca de més restes humanes de l’Ángel, el nen d’11 anys desaparegut a Madrid. Tot apunta que seran del menor. El passat 11 de gener ja es va trobar un peu seu, tal com van corroborar les proves d’ADN que se li van practicar. D’aquesta manera es va confirmar la seva mort. Des d’aleshores s’estan buscant més parts del cos que puguin determinar quan i com va morir. El cadàver del seu cosí Fernando, amb qui havia desaparegut, també va aparèixer en aquest abocador el 15 de desembre. L’autòpsia practicada va determinar que havia mort per asfíxia.

Els dos menors van desaparèixer en un supermercat de Madrid

L’última vegada que es va veure els dos cosins amb vida va ser el 10 de desembre. Van anar a comprar uns entrepans a un supermercat del barri madrileny de Carabanchel amb el pare d’un d’ells. Aprofitant que l’adult havia anat a una bugaderia pròxima, els menors van marxar voluntàriament per la porta de darrere de l’establiment i van agafar el metro fins a l’estació de Marqués de Vadillo. Van anar amb bus fins a Toledo, on vivia una exparella del Fernando de qui encara estava enamorat. Allà, els menors van ser gravats per les càmeres de seguretat de l’estació d’autobusos, d’un hotel i d’un centre comercial.

fernando angel
Una imatge de Fernando i Ángel. Foto: Cedida

Des d’aleshores no se sap res més d’ell fins que el cadàver del Fernando va aparèixer a l’abocador de Toledo el 15 de desembre. El seu cadàver no presentava signes de violència i la principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors és la de la mort accidental. Creuen que es podrien haver refugiat del fred en un contenidor i haurien acabat dins el camió de les escombraries. La família dels nois, en canvi, creu que hi ha alguna persona darrere la seva mort i apunten a la família de l’exparella del Fernando com a principal sospitosa. Saber com va morir l'Ángel pot ser clau per posar llum en el crim.