El noi de 17 anys que va desaparèixer a Madrid el passat 10 de desembre ha aparegut mort en un abocador de Toledo aquest dimecres. La Policia Nacional ha trobat el cos sense vida de Fernando Fernández, segons ha avançat El Periódico de España. Els investigadors busquen també el seu cosí Ángel Fernández Silva, d'11 anys, a qui se li va perdre la pista amb ell al barri madrileny de Carabanchel. Tot i que la principal hipòtesi dels investigadors era una fugida voluntària, el cadàver del menor trobat a la província veïna faria repensar aquesta tesi. 

Els dos nois van desaparèixer després d'agafar el metro i entrar en un supermercat de Madrid

A principis de mes, els dos nois, de 17 i 11 anys, van sortir a comprar al supermercat -l'Hiper Usera situat al carrer General Ricardos de la capital espanyola- amb el pare d'un d'ells. L'home, segons la denúncia interposada per la família, va anar-se'n un moment a una bugaderia propera. Va ser en aquell instant quan els menors van desaparèixer. De fet, les càmeres de seguretat de l'establiment alimentari els van enxampar sortint junts per la porta de darrera. Això va fer pensar els investigadors que es tractava d'una fugida voluntària i tot apunta que després van agafar el metro, com a mínim fins a l'estació de Marqués de Vadillo. Després d'aquesta parada no hi havia cap indici per seguir-los, fins aquest dimecres que el cadàver de Fernando ha aparegut a l'abocador de Toledo.

La família va assegurar que en el moment d'escapolir-se només tenien 15 euros entre els dos. Per això mateix, van pensar que no podien anar-se'n molt lluny del barri i mai van creure que podrien sortir de Madrid. No obstant això, els pares van rebre durant els dies següents al 10 de desembre, quan van desaparèixer, diverses trucades que els demanaven rescats econòmics de fins 20.000 euros per dir-los on eren els nois. Ells no van creure aquests missatges, atès que en cap moment van escoltar la veu de Fernando o Ángel. Ara els investigadors hauran d'esbrinar si existeix algun tipus de relació entre això i el cadàver del menor aparegut a Toledo. La Policia Nacional treballa a la zona de l'abocador per trobar al nen d'11 anys i manté la recerca oberta per intentar descobrir com i perquè van desaparèixer ambdós. I si van ser influenciats per terceres persones.