L'ADN ha confirmat la pitjor notícia possible. Les restes humanes trobades a l'abocador de Toledo corresponen a Ángel Fernández Silva, el nen d'11 anys que va desaparèixer amb el seu cosí a Madrid. D'aquesta manera se certifica la mort dels dos menors, encara que la Policia Nacional segueix buscant més restes humanes del petit perquè es pugui descobrir la causa de la mort. Fins ara només s'ha pogut localitzar un peu. El cadàver del seu cosí Fernando, de 17 anys, va aparèixer en el mateix Ecoparc de Toledo el passat 15 de desembre. L'autòpsia va determinar que havia mort per asfíxia.

La Policia Nacional va trobar el passat 11 de gener un peu humà en una zona acotada d'unes 10.000 tones d'escombraries on els investigadors estaven buscant les possibles restes de l'Ángel. Tot i que des del primer moment es va assegurar que hi havia un 90% de probabilitats que fos seu, no s'ha pogut confirmar oficialment fins que les proves d'ADN han demostrat la seva compatibilitat amb el material genètic dels seus familiars. L'operatiu de cerca en l'abocador segueix en marxar per tal de trobar altres restes humanes que puguin esclarir com va morir el menor.

Fernando i Ángel van desaparèixer el 10 de desembre per a anar a Toledo

Fernando i Ángel, dos cosins de 17 i 11 anys, van desaparèixer el passat 10 de desembre quan van anar a comprar a un supermercat del barri de Carabanchel, a Madrid. Aprofitant que el pare d'un d'ells va marxar un moment a la bugaderia, els dos menors es van escapolir per la part de darrere de l'establiment. Posteriorment, se'ls va veure agafar el metro fins a la parada de Marqués de Vadillo. Els dos joves, que formaven un binomi inseparable, van anar a Toledo, on les càmeres de seguretat els van enregistrar a l'estació de trens, en un hotel i a un centre comercial.

La Policia Nacional ho va començar a investigar com una desaparició voluntària. El cadàver del Fernando va aparèixer a l'Ecoparc de Toledo cinc dies després de la desaparició. El cos no presentava cap signe de violència i l'autòpsia va determinar que havia mort per asfíxia. Els investigadors creuen que podria haver estat una mort accidental en amargar-se a un contenidor per resguardar-se del fred, però la família de les víctimes creu que hi ha terceres persones implicades en les dues morts.