La Policia Nacional ha trobat a l’abocador de Toledo part del cap de l’Àngel, el menor d’11 anys desaparegut amb el seu cosí a Madrid. Les restes trobades serien concretament la mandíbula. Van aparèixer el passat dissabte juntament amb el tors i els braços, però no s’ha fet públic fins aquest dijous. Dimarts també es van trobar una cama i part del maluc. A això se li ha de sumar el peu que van trobar el passat 11 de gener i que, després de confrontar-ho amb altres mostres d’ADN, van confirmar la mort del menor. La família ha estat informada de totes les troballes i els investigadors estan buscant algunes parts del cos que encara no han estat localitzades.

Els forenses comencen l’autòpsia per saber com va morir

Un cop ja s’ha pogut recuperar gairebé la totalitat del cos, els forenses han començat a practicar-li l’autòpsia per determinar com va morir, tal com ha avançat el diari ABC. En cas que es confirmi que va morir asfixiat com el seu cosí Fernando, que també va aparèixer mort en aquest abocador de Toledo, coincidiria amb la hipòtesi amb la qual treballen els investigadors d’una mort accidental. Creuen que els menors es van poder refugiar del fred dins un contenidor d’escombraries i haurien acabat dins el camió per accident.

D’altra banda, encara s’està pendent de rebre el resultat de les proves toxicològiques que se li van practicar al Fernando i que ara també se li practicaran a l’Ángel. Els resultats en aquest tipus d’anàlisis podria trigar setmanes o mesos en arribar. L’aparició de possibles substàncies com drogues o medicaments per adormir-los, faria un gir radical a la investigació i derivaria a la hipòtesi d’una persona implicada en la mort dels menors que la família porta defensant des del principi. De fet, arriben a apuntar a l’exnòvia del Fernando, a la que haurien anat a veure a Toledo, com a responsable del crim.