Nova troballa a l'abocador de Toledo (Castella-La Manxa). La Policia Nacional ha trobat aquest dimarts una cama i part d'un maluc al lloc on des del 27 de desembre busquen les restes mortals de l'Ángel. El nen d'11 anys va desaparèixer el 10 de desembre al barri de Carabanchel, a Madrid, amb el seu cosí Fernando, de 17. El cadàver d'aquest va aparèixer intacte a la mateixa instal·lació tan sols cinc dies després que se'ls perdés la pista. 

La policia treballa per trobar més restes a Toledo

Les restes trobades de l'Ángel apunten que va ser esquarterat. Atès que aquest dissabte els agents que treballen a la cerca van localitzar un tors i les mans del petit d'11 anys. Segons van informat diferents mitjans de comunicació de fonts policials, per les empremtes dactilars va comprovar-se que es tractava del nen desaparegut fa més d'un mes a la capital espanyola. A més, el peu del petit trobat a l'ecoparc de Toledo el passat 11 de gener va permetre confirmar que realment era ell. 

Tot i que ja està certificada la mort dels dos menors, la Policia Nacional continuarà treballant a la zona per trobar més restes del cos del petit, així com per esclarir les causes de la mort de tots dos. L'àrea de cerca és similar a la d'un camp de futbol i va seguir-se buscant allà després de la troballa el 15 de desembre, tan sols cinc dies després de la desaparició dels nois, al trobar el cadàver del Fernando. Participen efectius de la Policia Judicial, guies canins, el Grup Operatiu d'Intervenció Tècnica (GOIT) i la Policia Científica amb retroexcavadores i maquinària auxiliar.

L'últim cop que se'ls va veure va ser en un supermercat d'Usera, a Madrid

L'última vegada que es va veure a tots dos va ser la tarda del passat 10 de desembre, quan van dir al pare del Fernando que anaven a comprar uns entrepans a l'Hiper Usera del carrer General Ricardos de Madrid, però mai van tornar. La seva desaparició va ser voluntària, perquè les càmeres de seguretat els van captar en diverses estacions de metro i autobusos a la ciutat, fins que aquella mateixa nit van arribar a Toledo, on se'ls va gravar en els voltants d'un hotel i en un centre comercial. Segons les indagacions policials, Fernando va acudir a la capital manxega al costat del seu cosí petit a trobar-se amb una noia amb la qual havia tingut una relació sentimental. No era la primera vegada.

No obstant això, la pista dels cosins es va perdre fins que cinc dies després va aparèixer el cos del Fernando en l'ecoparc de Toledo, que no presentava signes de violència i, segons els resultats preliminars de l'autòpsia, va morir per asfíxia. En la recerca es remenen diverses hipòtesis, inclosa la d'una possible mort accidental en haver tractat de resguardar-se del fred en un contenidor d'escombraries, cosa que no creu la família dels menors.