La desaparició de la Patricia Anges va ser un dels casos més mediàtics de la dècada dels 70 als Estats Units. Aquesta adolescent de 17 anys va desaparèixer en estranyes circumstàncies a principis de febrer del 1975. No tenia cap motiu per marxar sense deixar rastre i, 47 anys més tard, s'ha confirmat la pitjor de les hipòtesis: han trobat el seu cadàver i han pogut comprovar que va ser assassinada.

La Patricia Anges era del nord de Virgínia. Era una adolescent de 17 anys que mai es posava en problemes. De cop i volta, els seus familiars van començar a veure que tenia blaus pel cos. Havia començat a sortir amb un home més gran que ella i no els feia bona espina. El 8 de febrer del 1975 va desaparèixer misteriosament i aquest home va ser l'última persona que la va veure.

Els carrers de Virgínia es van emplenar de cartells amb una foto seva: la seva família demanava ajuda desesperadament, no tenien ni idea d'on podia estar i semblava que se l'havia empassat la terra. El que sí que tenien clar és que no havia marxat de manera voluntària i, malgrat els esforços de la policia, no la van aconseguir trobar.

Es resol la desaparició de Patricia Anges tres dècades més tard

Els familiars, a poc a poc, van perdre l'esperança de tenir alguna pista, fins que el 2001 van trobar les restes d'un cadàver a prop de Virgínia del nord. Eren d'una dona adolescent i tenia un tret al cap, però amb els mètodes que hi havia en aquell moment, no van poder extreure l'ADN. No obstant això, en les darreres setmanes, la investigació ha fet un gir de 180 graus: gairebé cinc dècades més tard, han aconseguit extreure el material genètic del cadàver i han descobert que es tracta de la Patricia Anges.

No obstant això, ara hi ha un nou incògnit: ningú sap qui la va matar i, poder descobrir-ho 47 anys més tard,  és molt complicat, però no impossible. Per aquest mateix motiu, el cas es continua investigant i els familiars de la víctima no perden l'esperança en què es faci justícia.