Es confirma la pitjor de les hipòtesis: el cadàver que van trobar la setmana passada pertany a la Isabel del Castillo, la dona que va desaparèixer a Navalcarnero (Madrid) el mes d'agost. Un home que estava passejant per la zona va localitzar el cos de la víctima a Casarrubios del Monte (Toledo), a 10 quilòmetres d'on va ser vista per última vegada. 

Isabel del Castillo Hortelano tenia 57 anys i patia alzheimer. Va desaparèixer sense deixar rastre el 19 d'agost a Navalcarnero. La seva última pista es va perdre el 19 d'agost: les càmeres de seguretat de l'ajuntament la van gravar caminant en direcció a una de les rotondes que hi havia als afores del municipi. La seva família va posar una denúncia per desaparició a la Guàrdia Civil i es va obrir una investigació per localitzar-la com més aviat millor.

No obstant això, no la van trobar. Per aquest mateix motiu, van organitzar nombroses batudes amb més de 250 persones que la van buscar sense parar per la zona on se li va perdre el rastre, però no la van trobar. Des de SOS Desaparecidos van difondre una foto i una descripció de la desapareguda demanant col·laboració ciutadana, però tampoc va servir de res: semblava que se l'havia empassat la terra.

Un veí va trobar un cadàver a Casarrubios del Monte

La setmana passada, un veí va trobar un cadàver en avançat estat de descomposició a Casarrubios del Monte, a 10 quilòmetres d'on va desaparèixer. A simple vista, era molt complicat saber qui era, però, per la roba que portava, tot apuntava que es tractava de la Isabel.  Així i tot, aquesta hipòtesi no s'ha confirmat fins aquest dimarts, quan han sortit els resultats de les proves d'ADN.

Isabel del Castillo, la desapareguda de Navalcarnero, va morir de manera accidental

Segons la investigació de la Guàrdia Civil, Isabel del Castillo Hortelano va morir de manera accidental: es va desorientar per culpa de la malaltia que patia i va morir al cap de poques hores, uns fets que han causat gran commoció a Navalcarnero, d'on era veïna la víctima.