Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home de 67 anys de l’Aleixar que ha obert foc amb una pistola de perdigons contra la porta d’un veí per un enfrontament amb el veí del davant. Els fets s’han registrat al carrer del Forn d’aquest municipi del Baix Camp al voltant de les onze del matí, quan un veí ha disparat amb una pistola contra la façana i la porta de casa del seu veí, amb qui havia tingut una discussió.

La víctima no ha resultat ferida i ha trucat al 112 per alertar dels fets. Tot i que s’ha desplegat un important operatiu dels Mossos al poble, l’autor dels trets s’ha entregat a la comissaria dels Mossos de Reus, on ha quedat detingut per un presumpte delicte contra les persones. Abans que s'entregués, han fet controls per les carreteres i també l'han buscat a Escaladei, on l'home hi té un restaurant. Quan han arribat al local, han trobat la seva parella, que ha assegurat que l'home no estava amb ella i, al cap de poca estona, el presumpte autor dels fets s'ha entregat a la comissaria de Reus.

Enfrontament i tiroteig per unes burilles a terra

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’enfrontament entre els veïns s’ha iniciat quan la víctima ha recollit puntes de cigarret que l’home que ha obert foc havia llençat a terra. Les ha recollit i les ha deixat a la porta de casa de l’home. Aquest, enfadat, ha sortit al carrer amb la pistola i després de cridar i insultar-ho, ha obert foc. Per sort, sense deixar ferits. 

Es tracta d’un home de 67 anys i de nacionalitat espanyola que fa molts anys, uns 40, que viu al poble, tot i que sense gaire vinculació amb la vida social d’aquest petit municipi entre Maspujols i Vilaplana.