Més víctimes mortals en els festejos amb toros. Aquesta passada nit de dilluns, un carnisser ha mort després de patir una greu cornada als corrals de la plaça de toros de Múrcia. El treballador procedia a executar les tasques de rematar, que consisteixen a clavar un punyal al clatell del toro, ja caigut per la ferida de l'estoc, per rematar-lo a fi que tingui una mort ràpida. L'animal, que ja estava malferit, formava part de la ramaderia albacetenya de Daniel Ruiz i poc abans havia estat retornat per coixejar en la primera de les curses de la fira de la plaça de toros de la Condomina.

El carnisser anava a matar l'animal per portar-lo a l'escorxador

Des d'un dels passadissos superiors dels corrals on se celebraven els festejos, el carnisser procedia a acabar de matar amb la pica l'animal amb l'objectiu de portar-lo a l'escorxador. Aparentment, el toro semblava estar mort a terra, però en entrar el treballador per rematar-lo amb el punyal, l'animal, de dimensions considerables, es va aixecar i va decidir anar contra ell, inferint-li diverses cornades molt profundes que li han costat la vida. Arran d'aquest incident, l'home va ser traslladat d'urgència a un hospital proper amb una parada cardiorespiratòria. Tanmateix, els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

El mort va patir ferides de diversa consideració al ventre, que li van produir una evisceració dels intestins, que va desembocar directament en un xoc hipovolèmic que no ha pogut superar.

Més víctimes mortals per asta de toro

Aquesta víctima mortal per cornada de toro és la segona en menys d'una setmana. Fa tan sols uns dies, un jove de 30 anys va morir després ser envestit per un toro durant la correguda de toros de Navalcarnero, a Madrid. El mort era un gran aficionat a aquest tipus de festes i curses i després del fatal accident va ser traslladat d'urgència a l'hospital de Móstoles, on finalment va morir a causa de les ferides causades per la cornada de l'animal.

El jove participava en la correguda i va voler pujar ràpidament sobre una de les tanques protectores per protegir-se del toro. Tanmateix, va relliscar i va caure a terra, moment que va aprofitar l'animal per envestir-lo repetidament contra la tanca davant de l'atònita mirada dels assistents.