Els correbous a València tornen a estar en boca de tothom després de la mort d'un jove de 24 anys durant la celebració de la festa 'bous al carrer' a Vallada (València). Segons ha informat l'Ajuntament del municipi a través de les xarxes socials, davant aquest fet tan tràgic, s'ha declarat un dia de dol i, juntament amb la comissió de festes, van decidir suspendre la 'nit taurina' que estava prevista per diumenge, així com els bous matinals d'aquest mateix dilluns.

Dia de dol i un minut de silenci en record a la víctima

Els fets van tenir lloc el dissabte, quan el jove —veí d'Almansa— va ser envestit per un toro durant els correbous de Vallada, segons ha informat el consistori del municipi en un comunicat emès a les xarxes socials. L'Ajuntament, a banda de declarar un dia de dol, també ha convocat a les 12 d'avui dilluns un minut de silenci i ha traslladat el condol i la solidaritat a la família i amics de la víctima.

El toro va envestir i trepitjar el jove, que va morir hores després

El jove va ser enxampat pel toro, però no va rebre cap cornada. Tanmateix, l'animal el va enlairar i li va passar per damunt, provocant-li greus lesions internes. A banda d'aquestes lesions, el jove, després de ser voltejat pel toro, va caure brutalment a terra. La violència del cop sumat a les ferides internes va provocar el seu trasllat urgent a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, on desafortunadament va morir hores després.

Més accidents i ferits durant els correbous

L'accident ocorre en un cap de setmana accidentat al municipi de Vallada precisament pels correbous. I és que la nit anterior, un bou ja va passar per damunt d'un noi, que no va patir ferides greus. També, el dissabte passat, durant el recorregut de 'bou en corda', la vaca es va escapar uns metres del recorregut i va acabar pujant damunt una furgoneta, a la qual va ocasionar danys. 

Vallada, afligida per la mort del jove

El jove de 24 anys és la cinquena víctima mortal en els bous al carrer celebrats aquest any al País Valencià. La seva mort ha generat una gran consternació a la població de Vallada.