Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a Cambrils (Baix Camp). Les tres víctimes, que son dues noies i un noi del municipi, asseguren que es tracta d'una agressió masclista i homòfoba. Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, hi ha denúncies creuades entre tots els implicats i estan intentant esbrinar més detalls d'aquesta baralla.

Segons ha pogut saber aquest diari, els fets han passat la matinada d'aquest diumenge al passeig d'Albert d'aquesta localitat de la Costa Daurada. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 4:00 i els alertaven d'una baralla al mig del carrer. Quan han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que hi havia un grup de joves que s'estaven pegant.

Agressió masclista i homòfoba a la festa major de Cambrils

Tres de les persones implicades, que son un noi i dues noies d'entre 18 i 24 anys, han fet un comunicat per explicar la seva versió dels fets. Asseguren que han estat víctimes de dues agressions: una homòfoba i una altra masclista. Els presumptes autors dels fets son quatre homes i sis dones d'entre 40 i 50 anys. 

En el context de la festa major de Cambrils, després d'un concert, van anar a donar una volta per la platja quan un home, sense motiu aparent, els va començar a fer comentaris masclistes i homòfobs. Asseguren que li van demanar que els deixessin en pau i que, de cop i volta, van venir els altres agressors i el van començar a apallissar.

"Cares destrossades, dits trencats i blaus per tot el cos"

"Es dedicaven a estirar-nos del cabell i arrossegar-nos, puntades de peu per tot el cos, cops de puny a la cara i empentes. No van parar fins que els mossos van arribar. El resultat ha estat cares destrossades, dits trencats i blaus per tot el cos", expliquen al comunicat, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, on han compartit fotos on es poden veure les ferides que ha patit el noi.

Els Mossos investiguen la baralla: hi ha denúncies creuades per lesions

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar les causes d'aquesta baralla. Segons expliquen fonts policials, hi ha denúncies creuades, ja que, tant els tres nois de Cambrils com els presumptes agressors, s'han denunciat mútuament per lesions lleus. Els denunciats per homofòbia han assegurat que rebutgen qualsevol agressió contra "col·lectius de protecció especial", siguin per "discriminació masclista o condició sexual". En una carta, els implicats es posen a disposició del jutge per esclarir els fets i denuncien acarnissament públic a les xarxes socials contra la seva persona i els restaurants on treballen.