Dani Carvajal, jugador del Reial Madrid, ha estat l'últim futbolista víctima d'un robatori a la seva pròpia casa. La matinada de dimarts passat, 30 d'agost, tres encaputxats armats van intentar assaltar l'habitatge del futbolista, situat a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte, amb l'objectiu de dur a terme un cop i aconseguir un milionari botí. Afortunadament, el robatori no va arribar a produir-se, ja que les alarmes de la casa van alertar de la presència d'intrusos, els quals, en sentir la sirena, van fugir del lloc dels fets molt de pressa. Carvajal no es trobava a casa en el moment en què van intentar assaltar-la, però sí que eren allà diversos empleats de la llar. Segons consta, el defensa del Reial Madrid ha interposat una denúncia per aquest intent de robatori, i la Guàrdia Civil ja està investigant el succés.

Les cases dels futbolistes s'han convertit en l'objectiu preferit dels lladres, que aquest estiu han protagonitzat nombrosos assalts als habitatges dels famosos esportistes. L'assalt més mediàtic, atès el botí recollit, de 700.000 euros, i la violència feta servir, va ser el robatori a casa d'Aubameyang, jugador del Futbol Club Barcelona. L'última víctima d'aquests desafortunats successos ha estat el defensa del Reial Madrid, Dani Carvajal, que dimarts passat va rebre l'avís d'un intent de robatori a casa seva que, en cas d'haver-se materialitzat, hauria pogut ser igual de violent que l'assalt a la casa del culer.

Tres encaputxats armats amb barres metàl·liques van intentar assaltar la casa del jugador del Reial Madrid

Al voltant de les dues de la matinada de dimarts passat, 30 d'agost, tres d'encaputxats, armats amb diverses barres metàl·liques, es dirigien a la casa del popular futbolista Dani Carvajal, situada al municipi de Boadilla del Monte, amb l'objectiu d'assaltar-la. El jugador no es trobava a casa, encara que sí que estaven diversos empleats de la llar, que van escoltar les sirenes del sistema de seguretat de la mansió encendre's i alertar de la presència d'intrusos als voltants de l'immoble. Els lladres, en adonar-se que havien estat descoberts, van fugir a correcuita del lloc, quedant tot en un desagradable ensurt.

Les càmeres de seguretat van gravar els assaltants

El sistema de seguretat i vigilància de la llar de Dani Carvajal també consta, com és d'esperar, de càmeres de vigilància que graven els voltants i exteriors de l'immoble. Van ser aquestes les que, segons ha revelat El Confidencial, van aconseguir captar als tres encaputxats armats rondant la casa i tractant d'accedir a la parcel·la, moment en què van saltar les alarmes, provocant el pànic entre els lladres, els quals van fugir davant de la impossibilitat de dur a terme l'assalt.

La Guàrdia Civil investiga l'intent de robatori a la casa de Dani Carvajal

El futbolista, en ser coneixedor del succeït, ha interposat una denúncia per aquests fets a la comissaria de la Guàrdia Civil de Boadilla del Monte. Els agents han obert una investigació amb l'objectiu d'aclarir l'intent de robatori i provar de localitzar, identificar i detenir els assaltants.