Petit ensurt aquesta passada matinada a Salou. Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi en un aparcament d'un hotel d'aquesta localitat del Tarragonès. El foc s'ha originat en un quadre elèctric i ha afectat dos bidons amb productes per al manteniment de la piscina a la sala de bombes, segons ha informat el mateix cos d'emergències a les seves xarxes socials. L'actuació dels Bombers ha permès una ràpida extinció de les flames i no s'han lamentat mals majors.

500 persones evacuades de l'hotel a causa del fum

Els fets han tingut lloc a la matinada en un hotel de Cap Salou situat al carrer dels Replanells. El cos de Bombers ha rebut l'avís a les 2.03 hores i hi ha traslladat vuit dotacions per poder fer front a les flames. A conseqüència de l'incendi, el fum s'ha endinsat dins l'hotel, sorprenent les persones que estaven passant una nit tranquil·la i gaudint del que són, segurament, els últims dies de les seves vacances. 

Davant d'aquest fet, les persones que es trobaven allotjades en l'hotel han facilitat la feina dels Bombers, ja que en l'arribada d'aquests últims a la zona on s'ha produït el foc, els clients ja s'havien autoevacuat a causa de la gran fumerola estesa per tot l'edifici. Concretament, han estat 500 persones les evacuades, incloent-hi els treballadors.

No hi ha cap persona ferida en l'incendi

Després de treballar exhaustivament durant una hora, els Bombers de la Generalitat han aconseguit extingir el foc a les 03.30 hores. Un cop extingit, els agents de rescat han dut a terme les tasques per assegurar i ventilar la zona per tal que les persones allotjades a l'hotel poguessin tornar als seus llits. Afortunadament, tot ha quedat en un petit ensurt i no s'ha lamentat cap persona ferida.

De moment, es desconeixen les causes que han provocat aquest incendi en el quadre elèctric de l'hotel.