Se suma un altre accident laboral a Catalunya. Aquest cop, dos operaris han resultat ferits mentre treballaven en una empresa paperera de Sarrià de Ter, al Gironès. L'accident ha tingut lloc a primera hora d'aquest matí quan els dos homes, que són treballadors d'una empresa externa, estaven fent tasques de reparació i manteniment dins el recinte de la paperera Hinojosa i, per causes que encara es desconeixen, un quadre elèctric ha explotat davant d'ells.

Les dues víctimes en l'explosió, ingressades per ferides greus

La Policia Local ha rebut l'avís a través del telèfon d'emergències 112 pels voltants de tres quarts de vuit del matí i han traslladat fins al lloc dels fets una patrulla. Per la seva banda, també s'hi han desplaçat dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra. A conseqüència de l'explosió, una de les dues víctimes en aquest nou accident laboral ha estat traslladada en estat greu amb un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Vall d'Hebron, on l'han atès d'urgència per cremades de diversa consideració. L'altra persona ferida es troba ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els Bombers han assegurat la zona incendiada

D'altra banda, quan els Bombers han arribat al lloc de l'accident, a la zona ja no hi havia incendi, però sí la fumera de la deflagració. Els Bombers han dut a terme les tasques necessàries per assegurar la zona i han revisat i ventilat la instal·lació.