Aquesta matinada un vehicle ha tingut un accident en xocar, sense altres cotxes implicats, contra una de les tanques de l’AP-7, en sentit Tarragona a l’altura del terme municipal de Sant Perpètua de Mogoda. Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per una de la matinada i si bé en un primer moment l’avís s’ha registrat com un accident de trànsit més, els Mossos han confirmat en poca estona que es tractava d’un vehicle on viatjaven lladres del conegut mètode dels ‘teloners’, els que es dediquen a obrir camions en àrees de servei per tal d’emportar-se la seva mercaderia.

Persecució des de Granollers

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cotxe que s’ha estampat a l’AP-7 havia estat detectat per diverses policies de la zona del Vallès Oriental, que han iniciat una persecució des de Granollers, després d’haver-los enxampat robat la càrrega d’un camió que transportava productes cosmètics.

Perseguits per la policia de Granollers i també quan s’hi sumaven efectius de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, el vehicle, un Jaguar robat feia poques hores a Sarrià, a Barcelona, ha perdut el control i s’ha accidentat de manera greu contra una de les tanques de l’AP-7. Dos dels ocupants del cotxe, presumptes lladres, han hagut de ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladades a l’Hospital de la Vall d’Hebron i a l’Hospital del Mar, on segueixen ingressades.

No es pateix per la seva vida, però estan greus, segons fonts al corrent de la investigació. Han quedat detinguts. Es tracta de dos homes de 32 i 42 anys, els dos amb antecedents i els dos de nacionalitat espanyola. A l’interior del cotxe s’ha trobat la mercaderia que havien acabat de robar.

Segons les primeres informacions, del vehicle n’ha sortit com a mínim una persona més, tot i que alguns testimonis asseguren que han vist una segona persona també marxar. El que sí que tenen clar els Mossos, per on han trobat els ferits, que el conductor s’ha pogut escapar.

Coneguts lladres de la policia

L’home presentava ferides i és per això que els Mossos d’Esquadra, que mantenen oberta una investigació per aclarir els fets, han iniciat una recerca de l’home en centres mèdics de la zona, on podria haver-se desplaçat per ser atès de les seves ferides. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els dos arrestats, i presumptament també l’escapolit, són habituals lladres, i tot i que aquest cop han assaltat un camió, també fan encastaments i altres tipus de robatoris.