Agents de paisà de Sants-Montjuïc van impedir que un altre lladre de rellotges se'n sortís "de rositas". Els fets van ocórrer ahir, dia 17 a la tarda, quan els agents estaven controlant els carrers de Barcelona. Els de paisà van observar un home amb actituds una mica sospitosesl'Avinguda del Paral·lel, fet que va fer saltar les alarmes. Per aquesta raó, els agents van decidir seguir el subjecte.

L'individu va arribar fins a l'altura del Passeig de Colon, a Ciutat Vella. Va ser llavors quan els agents van observar que l'individu es va apropar a un cotxe d'alta gamma que es trobava en circulació amb les finestres baixades. En aquell precís moment, el subjecte va localitzar la seva víctima. Va aprofitar que el cotxe estava aturat en un semàfor en vermell per abalançar-se sobre el vehicle. L'escena, molt cridanera: el lladre va posar mig cos per la finestreta i les seves cames penjant per fora per a, així, poder robar el rellotge a la força.

Un rellotge molt car i antecedents per robatori

La víctima va forcejar amb el lladre, que va intentar agafar-li el canell per pegar-li una estrebada i robar-li el rellotge, un Patek Philippe Geneve valorat en 40.000 euros. Tanmateix, no li va sortir bé la jugada. La víctima es va alliberar de les mans del lladre i va poder desfer-se d'ell. L'individu va sortir corrents. Els agents de paisà, que van ser testimonis en tot moment sobre que estava passant, van sortir corrents darrere d'ell per poder, finalment, detenir-lo.

L'autor de l'intent de robatori és de nacionalitat algeriana, de 30 anys i amb antecedents policials en els últims mesos per robatoris violents. A més, anteriorment va ser detingut per temptativa de robatori amb violència.

Els robatoris violents a Barcelona s'han tornat rutina

Estan sent uns mesos molt intensos a la ciutat de Barcelona respecte als robatoris violents. De fet, l'últim va ser aquesta setmana a Montjuïc. En aquest cas, una dona va resultar ferida després de ser atacada per un lladre mentre passejava juntament amb una amiga. Els fets van ocórrer dimarts. Les dues amigues es trobaven passejant tranquil·lament en el Parc de la Primavera, ubicat en el Passeig de Miramar. En l'instant que pujaven les escales del parc, van ser assaltades per un lladre que va provar d'arrencar un penjoll que lluïa una d'elles. Però l'amiga va reaccionar provant d'evitar que s'emportessin la joia, per la qual cosa va començar un forcejament que va provocar que una de les dues dones caigués per les escales rodant diversos metres cap a baix.

A més d'aquests dos robatoris, també hi ha constància d'últims robatoris de rellotges en les Corts, Cuitat Vella i Via Laietana. Segons sembla, els robatoris violents s'han tornat una rutina a la ciutat de Barcelona.