Encara que el pistoler de Tarragona, Marín Eugen Sabau, va morir fa tot just tres dies, el passat 26 d'agost, el seu cas és més viu que mai, almenys per a les seves víctimes. Després del controvertit procés judicial perquè li fos aprovat el dret a rebre l'eutanàsia, ara la jutgessa d'instrucció del cas ha ordenat arxivar la causa, ja que l'acusat ha mort. No obstant això, les víctimes del pistoler, tres companys de feina i un agent dels Mossos d'Esquadra, continuen recordant el 14 de desembre que els va canviar la vida per sempre.

La Luisa, una de les empleades de l'empresa on Marin Eugen treballava com a vigilant de seguretat, va resultar ferida en el tiroteig. Arran de la polèmica mort del seu agressor, la Luisa ha relatat els fets tal com ella els recorda, insistint que ara que l'acusat està mort, no pot reclamar ni rebre cap indemnització o reparació pels danys. 

"Quan em va veure va somriure", recorda consternada una de les víctimes del pistoler de Tarragona

La companya de feina del pistoler de Tarragona ha rememorat per a Telecinco aquell fatídic 14 de desembre. Luisa va ser de les primeres en rebre els trets de Marin; explica que ella tractava d'amagar-se mentre el pistoler es trobava davant però d'esquena a ella. No obstant això, el soroll desafortunat de la porta va fer que l'home es girés i fes el primer tret contra la dona, que diu que "en no donar-me temps de tancar, la bala em va impactar al braç. Vaig veure que em sortia fum per la màniga de la camisa i ja molta sang", recorda la víctima, visiblement commocionada davant dels terribles fets que va viure fa tot just vuit mesos.

La Luisa es va ajupir, quedant a terra, i en aquell instant Eugen Marin torna a disparar. "Allà és quan sé que ve cap a mi. Quan li veig, quan estic amagada, penso que allà s'acabarà la meva vida", recorda, afegint que el pistoler "va somriure, quan em va veure va somriure". La Luisa conclou el seu relat explicant l'|com deafectada emocionalment que ha quedat després d'aquest dia: "El que intenot és no recordar-me d'ell, i això és impossible", lamenta.

Les víctimes com Luisa no poden reclamar cap indemnització

Els companys de feina als quals Eugen Marin Sabau va atacar i va ferir amb clares intencions homicides lamenten no haver tingut el judici "just" que consideren que mereixien, per "conèixer la veritat" i les motivacions del seu company per cometre tal atrocitat. Les víctimes fa mesos que lluiten perquè la mort assistida que sol·licitava el seu atacant tingués lloc després del judici, una cosa que finalment no ha ocorregut així, malgrat els múltiples recursos interposats, que han estat denegats. Ara, la jutgessa d'instrucció del cas ha ordenat arxivar la causa, provocant més indignació entre les víctimes, especialment els empleats de l'empresa, l'única via de les quals per aconseguir una indemnització és demandant la companyia.