Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per trobar el propietari d'una polsera robada. Trobar el propietari és clau per aconseguir que avanci una investigació que s'ha saldat amb tres detinguts, que els han enxampat al cotxe amb joies robades i amb eines per forçar les portes dels pisos. Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, els arrestats son tres nois que tenen entre 32 i 35 anys.

Els fets van passar el dimarts a les 17:00. Segons ha pogut saber aquest diari, un dispositiu de seguretat de la Unitat d'Investigació del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona va fer un seguiment d'un vehicle sospitós amb tres homes al seu interior, ja que tenien moltes sospites que eren uns lladres. Quan estaven al districte de Nou Barris, el van aturar i van poder confirmar que les sospites eren certes.

Detenen els tres lladres: el cotxe ple de joies i eines per robar a les cases

Van poder comprovar que els presumptes delinqüents eren tres homes d'entre 32 i 35 anys i que el vehicle estava ple d'eines que, presumptament, havien fet servir per fer robatoris amb força a diferents domicilis de Barcelona. També van veure que portaven moltes joies amagades.

Pulsera robada Barcelona / Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per trobar el propietari d'una polsera robada a Barcelona: han detingut tres lladres com a presumptes autors dels fets / Mossos d'Esquadra

Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per trobar el propietari de la polsera

Al mitjó d'un dels detinguts hi havia una polsera i els Mossos han demanat col·laboració ciutadana per trobar el propietari. Tal com es pot veure a la imatge, la polsera és de color daurat i té tres noms escrits: Sara, Eugenia i Victor. També té un adorn d'una flor.

"És una polsera molt identificable i és fàcil que el propietari la reconegui"

"És una polsera molt identificable i és fàcil que el propietari la reconegui, a banda de tornar-li, volem saber si li han robat altres joies", expliquen fonts policials a ElCaso.cat. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb la Policia catalana.

 Detenim tres homes que portaven eines per robar en domicilis i joies sostretes amagades en un mitjó

"En el marc d'un dispositiu de seguretat, seguim un vehicle sospitós a Barcelona i detenim tres homes que portaven eines per robar en domicilis i joies sostretes amagades en un mitjó, entre les quals hi ha aquesta. Si la reconeixes, posa't en contacte amb nosaltres per missatge directe", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.