El Harry era un bebè de 14 mesos que ha mort de la manera més cruel possible al Regne Unit: la seva mare, una noia de 27 anys, va morir de sobredosis mentre estava amb el nen a casa. Durant dos dies seguits, va estar lluitant per sobreviure, però malauradament, va acabar perdent la vida per deshidratació. Hi ha una investigació oberta per saber què ha passat, però tot apunta a un succés accidental amb un tràgic final.

Els fets van passar pel Nadal de l'any passat, però han transcendit aquest dimecres. Natalie Kane, de 27 anys, era la mare del Harry, un bebè de poc més d'un any. Tots dos vivien en una casa al Regne Unit. Tot i la curta edat de la Natalie, al llarg de la seva vida, havia tingut molts problemes: des de relacions de maltractament fins a drogoaddiccions.

La Natalie era model i va treballar a l'exèrcit del Regne Unit

La Natalie va treballar molts anys al món del modelatge fins que va començar a treballar per l'exèrcit. No obstant això, aquesta segona etapa va durar ben poc, ja que es va tornar alcohòlica i ho va haver d'abandonar. Al cap de poc temps, es va enganxar a altres drogues.

De fet, va estar un temps en un centre de desintoxicació i, aparentment, semblava que s'havia recuperat. No obstant això, el dia de Nadal va tenir una greu recaiguda. Va ingerir una gran quantitat de drogues mentre estava sola a casa amb el seu fill i va morir de sobredosi.

El bebè de 14 mesos va morir per deshidratació

El petit Harry, de tan sols 14 mesos, va intentar sobreviure i va estar més de 48 hores sol a casa. Els familiars de la Natalie es van començar a preocupar, ja que anaven passant els dies i no tenien cap notícia d'ella ni del seu fill. Per aquest mateix motiu, la Policia es va presentar a casa seva.

Bebe muerto deshidratado / Archivo
El Harry era un bebè de 14 mesos que va morir després de 48 hores sol a casa: la seva mare va morir de sobredosis / Arxiu

El bebè va morir per deshidratació i la mare per sobredosis d'heroïna

Quan van entrar al domicili van poder comprovar que hi havia el cadàver de la mare i del fill, sense signes de violència. Quan van fer les dues autòpsies van poder comprovar que la jove de 27 anys havia mort per sobredosis d'heroïna i que, al cap de dos dies, el seu bebè havia mort per deshidratació, uns fets que han causat gran commoció al Regne Unit.

"La Natalie era una de les millors mares que he vist mai"

"La Natalie era una de les millors mares que he conegut mai. Era afectuosa i reflexiva i estava molt implicada en el seu fill. Mai sabrem per què va tenir aquesta recaiguda", explica un dels forenses que li va practicar l'autòpsia i que la coneixia personalment.